Var innom øytun friluftsliv og trekkskole

Men det er vansklig å få lagt inn bilder uten kabel og når jeg først kommer hjem skal jeg på hytta. Så jeg skal se hva jeg får til Så fort jeg har tilgang på nett når jeg er hjemme :)

Men tilbake til pointet. Tok med meg Lex på en liten tur, men endte opp med å gå oss vill. Så tenkte bare at jeg skulle gå etter all bjeffing jeg hørte og kom da fram til høyskolen med hundekjøring, ganske stilig plass egentlig! Jeg begynte å prate med to veldig hyggelige jenter, gjestfrie som de var så ble vi der en liten stund og koste med noen nydlige valper! De var veldig skeptiske til Lex med en gang. bjeffet og peip på henne, men så fant de ut at hun var ganske deilig å ligge inntil! Så sovnet de i den gode varme pelsen hennes ^^

Håper alle har en finfin sommer :)

 

  

 

                                                             - Bjeffes8 kommentarer

Awesome Balto :-)

13.jul.2011 kl.16:47

søtt bilde! ^^

Nina

13.jul.2011 kl.20:15

Åh, der har jeg vært. Men ikke med hundene mine slik søstera mi fikk. Hun var med klassen dit og fikk kose i mange timer med valpene. Misunnerlig!

hundene i mitt liv

14.jul.2011 kl.00:25

Awesome Balto : Takker :D

hundene i mitt liv

14.jul.2011 kl.00:26

Nina: Der er det fint!! De er nydlige!

EurasierDennis

14.jul.2011 kl.14:37

Jeg ville gå trekkhundlinja der !!! :D Men fant det ut først når jeg hadde gått 6mnd i sogndal på naturfoto -.-

hundene i mitt liv

14.jul.2011 kl.17:41

EurasierDennis: kjipern! Tror jeg kanskie skal gjøre det en vakker dag ^^

Natasha & Beate

20.jul.2011 kl.17:33

Ååwh, så koselige bilder:) Jeg vurderte også å gå der, men det ble litt for langt unna hjemme og jeg hadde også veldig lyst å gå reise/friluftsliv så endte opp med det utenfor Bergen i stedet for:p

hundene i mitt liv

22.jul.2011 kl.23:45

Natasha & Beate:takker! Åja, ja det er jo ganske vakkert der, og virker som en bra skole!

Skriv en ny kommentar

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

17, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :) Jeg hjelper venner og bekjente med hundene dems og har nå blitt privat trener og lufter for Gizmo og Chanel igjen, så blir nok litt om dem å.

Kategorier

Arkiv

hits