Helgekos

søss og familien er bortreist, så jeg passer leiligheten og Ella. Noe som er veldig koselig og deilig! Leiligheten er stor og åpen, mye bedre enn å være i min lille hule ;p Men vi har hvertfall storkost oss med griseøre og oksestrupe + masse kos og tur i finværet!
Har ikke orket å redigere i dag, sååå. jaja, syntes det var helt greit denne gangen :)

Ella er ikke like leken inne som Lexie er (det er rolig lek på Lexie inne da) Så Lexie må ta til takke med å leke med seg selv og en liten tøyfilt! søta :)
Driver foresten å tester litt på blitz og ikke blitz og slikt. bare leker meg med kameraet egentlig.Har trent litt på triksene vi kan i dag. Som slå av og på lyset, dytte ballen, high five, lek død osv. Deilig å se gleden i øynene til Ella, ser for meg tankene hennes "godbit, kos, godbit, smil, godbit, kos" . Hun elsker å trene og det motiverer meg til å trene Lexie, selvom Lexie ikke syntes det er like spennende :p

I morgen drar vi til proffesjonell fotograf også kjører vi til Kristiansand for å hente Feeli :D:D:D:D:D:D:D wiii!


                          - Bjeffes

6 kommentarer

infinitedreams9

25.feb.2012 kl.20:28

kjempefine bilder! jaaa, gleder meg :D både til fotograf og Feeli!

ohappydays - Barfi

25.feb.2012 kl.23:04

wii:D Gleder meg til bildene som dere tar hos fotografen kommer ut:D

Winnie og Noma

26.feb.2012 kl.19:00

Så moro!! Masse lykke til. Gleder meg til å se bilder. :)

Mali

26.feb.2012 kl.19:51

Søte hundene^^ Gleder oss kjempemye til å høre om Feeli, og til å se fotografbildene:D

Linda

27.feb.2012 kl.09:26

Åå, så gøy! Gleder meg til å se bilder :D

hundene i mitt liv

27.feb.2012 kl.23:18

ohappydays: ja, ehm... det gikk jo ikke akkurat som forventet da men.. Vi fikk masse flotte bilder også når vi skulle se på dem så var over halvparten av bildene borte :p de hadde ikke klart å laste ned alle samme. Så 3 timer med fotografering, sminke og skifting, så var jo både bikkjer og vi dødsslitne... så vi skal dit å ta nye bilder om 2 uker :) gleder meg selv!

Skriv en ny kommentar

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

17, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits