januar 2012

kjøpt meg "nytt" kamera!!

Endelig har jeg fått meg speilrefleks igjen! Nå har jeg kjøpt pappa sin Canon 550D, som bare er 1 og 1 halvt år gammelt. Fy å deilig det er! Jeg har jo 3 linser fra før av.  50 mm, 18-55 mm og 70-300 mm.Hvilket kamera har du? Og hvilke linser? :)

 

 

 

 

 


                                  - Bjeffes

foto konkurranse

Agilityhunden har nå en fotokonkurranse med tema vinter, som du kan se HER. Man kan stille opp med to bilder og de trenger ikke ha med dyr, men det er et pluss! Premien er at dem lager en header til deg, noe syntes er en flott premie. Også mye pga at jeg rett og slett suger til å lage header :p Man kan delta med 2 bilder!
Så her er bilde nr 1. Det er litt redigert på på lyset.


Bilde nr 2:


Er du med i konkuransen? Hva syntes du om bildene?

 

 

  


                                      - Bjeffes

Stalljobb i Frankrike!!!

På onsdag drar jeg til Frankrike, rettere sagt Sainte Marguerite de Viette som ligger ca 3 timer fra Paris. Jeg skal nemlig jobbe med 30 trav hester for en venninne av pappa. Jeg blir der noen mnd, akkurat hvor lenge er jeg fryktelig usikker på, men hvertfall til slutten av mars! Dette er så spennende, er nesten så jeg tror det bare var en drøm!
Her er gården jeg skal bo på!

noen av hestene som er der, Sam og Saga

Lexie blir værende her hjemme, litt hos pappa, litt søss og litt hos mamma. Og heldigvis skal Runa hjelpe litt til hun også! Så jeg har skrevet opp en lang liste om hvordan de skal ha hundeholdet med Lexie. Fôr, trening, tur, stell osv. Alt som trengs står der. Om ikke jeg hadde gjort det, så kunne det blitt vanskelig. Hadde det ikke hvert for at Lexie snart fyller 2 år, så hadde jeg ikke dratt. Mye pga at nå er hun liksom oppdratt, ikke ulært, men rutinene hennes er nesten inne :) Jeg har fått den hunden jeg ønsker å ha, så og si!
Hadde hun fortsatt hvert valp og jeg hadde etterlatt henne hos min far, kunne hun blitt en såkalt "dritthund", hvertfall hvis jeg ikke hadde hatt Runa til å følge opp!! Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne og at hun har fått være med å følge meg og Lexie, hun vet hvordan hun skal håndtere henne! Og hva hun trenger :)

Håper på å kanskje få stikket innom en hundeutstilling der og se hvordan de har det der, hadde hvert veldig morsomt! Også blir det nok noen hundebutikk titting og kjøpe ting til hundene :D
Jeg kommer til å følge opp bloggen mens jeg er der nede, men da blir det nok mest om mitt liv med hestene. Kommer også til å oppdatere etter hva jeg får høre om hvordan det går hjemme! Herregud som jeg kommer til å savne jenta mi <3

 

 

 

 

 

 

 

                                     - Bjeffes

Det lukter hund her!

Forrige uke hadde jeg besøk av noen venner hjemme på nesodden. De har vært hos meg flere ganger, men aldri møtt Ella av en eller annen merkelig grunn. Søss og hund var bortreist så jeg lånte leiligheten, men når jeg fikk gjester hørte jeg plutselig " Det lukter skikkelig bikkje her!" , "Julie, har du fått deg hund?". Jeg holdt på å le meg i hjæl! Både jeg og mange venner ser på Lexie som en katt. Hun lukter ikke hund, men her inne lukter det Ella, rettere sagt HUND!
Puseladden min <3

Det er utrolig deilig at Lexie ikke lukter så mye, selv syntes jeg hunder lukter kjempe godt, også våt hund. Men jeg har så mange venner og bekjente som er allergiske eller ikke liker lukten. Jeg kan ha besøk av folk som ikke merker at hunden har bodd inne engang :p
En av gutta som var her den dagen elsker å bare lukte på Lexie, høres kanskje merkelig ut, men jeg skjønner han godt! For jeg gjør det selv. Lexie lukter veldig godt, hun lukter ren. Men jeg savner jo også hundelukten, så hender jeg faktisk "lukter" på Ella når vi koser.
Det er foresten sånn Samojeden er, de har en litt annerledes pels og hud, som også gjør at de er "allergivennlige". Jeg vil egentlig ikke kalle dem det, fordi det finnes sikkert folk som reagerer på dem. Men barneskolelæreren min har Somjed, hun skaffet seg det pga allergien sin. Samojeden er nemlig den eneste hunden hun ikke har reagert på!
I familien er det flere med ekstrem allergi mot hund, men de har aldri reagert på Lexie :D wihiii

(Er på mamms sin pc, så jeg bruker noen gamle sommerbilder! Gode minner <3)

Hvordan lukter din hund?

 

 

 

 

 

 

                                         - Bjeffes

hundepass og trening

Mamma og stefar er bortreist for helgen, så da passer jeg huset og Fanny. Kjempe koselig! Nå som jeg har en hel helg på meg uten forstyrring av mamma, så tenkte jeg at jeg kunne trene Fanny litt på de problemene hun har. Fanny er helt ekstremt mammadalt. Når vi bodde på gården og jeg gikk tur langt uttpå åkern, rett før mamma kom hjem fra jobb, pleide fanny å høre at hun kom hjem, rive seg ut av halsbåndet og løpe hjem... -.- Var sykt irriterende, og jeg kan ikke holde fanny når mamma er med på tur, for hun SKAL gå med mamma :p
Fanny er veldig redd for å bli forlatt, igjen. Hun er en tidligere omplasseringshund, som har verdt igjennom altfor mye, ting hun ikke har fortjent å oppleve! Slått, sparket og kastet stein på av barn og ungdom. Selvom jeg har trent hun masse på tilvenning av barn og ungdom har hun gått litt tilbake igjen i tidligere spor. Hun har blitt gammel og jeg bor ikke lenger med hun. Så jeg har ikke fått ivaretatt treningen og hun har derfor falt tilbake, tror det også har en del med mamma å gjøre. Det at mamma er engstelig hver gang det kommer barn, hun strammer båndet til Fanny og blir stresset, forventer at Fanny skal avreagere....

Fanny er også ekstremt skvetten og stresset. Alltid nervøs for at noen skal tråkke på henne, så det er umulig å gå over eller rett ved henne. Hun hopper opp og vet ikke hvor hun skal gjøre av seg.
Men jeg tenkte at  vi skulle gå bort til lekeplassen og se om det var noen unger der. Så kan jeg ta med meg pølser og bare tusle rolig rundt stedet, rose når Fanny er rolig og ikke ser på dem.

Fanny er heller ikke særlig begeistret for andre hunder, så lenge de ikke er små og kjekke da. Spesielt Bichon er høyt elsket! hehe. Men ellers like hun ikke andre hunder, hun ignorer Lexie og Ella så og si hele tiden. Men hun har hvertfall lært seg å leve med at det er flere hunder i familien :)


Har du noen forslag på hvordan jeg kan prøve å få hun mindre nervøs, på en måte? Dette er noe jeg nesten har gitt opp, mye pga at jeg ser henne altfor lite. Men hun er 11 snart 12 år. Ikke akkurat den letteste alderen å vende om hennes livstil på!

 

 

 

 

 

 

 

                                             - Bjeffes

bloggene vi følger

Jeg henger meg likesågodt på!
Det er noen blogger jeg følger som ikke er på blogg.no som jeg vil annbefale dere å :) (trykk på bildet)

Eurasieren Leo og datteren Luna. Caroline skriver bra og har utrolig flotte bilder! Har gitt meg mye inspirasjon! skulle bare ønske hun blogget mere, men det kommer seg nok :)
Møtte Caroline og Leo på canis valpetreff og håper at vi kanskje kan møtes igjen. Noe jeg tror vi kommer til å gjøre på utstillinger osv :DAlpha Dog sin blogg. Her kommer det ofte opp morsomme og spennende ting! Verdt å ta en titt :)


Tolleren Mille. Jeg syntes det er mye spennende som Stine skriver om her. Det er innlegg jeg ikke klarer å holde meg unna faktisk! Også er jo Mille en utrolig sjarmerende jente :)Eurasieren Charley er hjerteknuser! Her titter jeg innom støtt og stadig. Mye interessant som skrives her også utrolig mange flotte bilder av godgutten. Møtte også dem på canis valpetreff, veldig koselig å kunne følge dem siden det!


Så kommer de vi leser hver dag på blogg.no, vi titter innom alle de andre også, men dette er de vi virkelig følger!

Rottis blandingen Tellus, aah. Det er så mangt man kan si om Tellus og Therese! Men jeg må bare si at her inne finner man mye forskjellig og spennende, masse ekstremt fantastiske bilder. Therese kan mye om hund og hun er veldig flink til å skrive om ting som mange andre kanskje ikke tenker så mye på. Hun har lært meg en del hvertfall :D
Er veldig interessant å lese om problemene Therese har med Tellus, følge med på fremgangsmetodene og se hvordan ting faktisk går framover :)


Whippeten Hugin, en flott kar! Jeg syntes Eva-Lena er flink til å skrive så det blir interessant å lese, i tillegg er hun en veldig flink fotograf!


Border Collie - Boston Terrier blandingen Tuva. Monica er også veldig flink til å lage innleggene sine interessante også denne spenstige Tuva da, som alltid gir meg en god latter! Også veldig interessant å lese om problemene til Tuva og fremgangsmetodene de har!


CC powder puff'n Ylva, herregud for en fantastisk jente! Jeg syntes det er veldig morsomt å lese Ylvas blogg mye pga at jeg selv har så lyst på en CC, bare naken! Marie er veldig flink til å skrive gode og lange tekster som likevel er interessante. Det er så utrolig herlig at hun går blodspor med Ylva, spennende å lærerikt å lese om dem :)


CC hair less'n Kira, søte lille! Det er det samme her som med Ylva sin blogg, jeg har jo så lyst på en hairless selv :D Men det er også veldig interessant å lese her inne, Marte er flink og innleggene er interessante!


Alaskan Huskyen Denali da, sist men ikke minst! Cilje skriver jo ikke bare om hund, det går vel mest i fotografering, men fy søren å mange flotte og interessante bilder det dukker opp her! Cilje og Denali er to flotte jenter som vi håper på å få møtt flere ganger!


Flotte folk vi har her inne på blogg.no og et herlig miljø!

Leser du noen av disse?

 

 

 

 

 

                                      - Bjeffes

Bilderas

Fra turen jeg hadde onsdag forrige uke, gjennom skogen og ut på skoklefall tjærnet :) En fantastisk tur!Det er iphone bilder, så hvor bra de kan bli det er jo så... Håper på å få skaffet meg speilrefleks snart igjen!!!

                                           - Bjeffes

ta med hunden i dyrebutikken

Tokk med meg Lexie i dyrebutikken på Vinterbro senteret i dag. Når man skal inn dit må man gå kanskje sånn 15 meter inne på selv senteret for å komme seg til dyrebutikken, men det er lov! Det har ofte hvert folk som har stått å kjeftet på meg og bli forbanna, har til og med hvert en som dytta meg, fordi jeg svarte han. Det er det jeg gjør når folk sier " det er ikke lov å ha med hunden inn, ser du ikke skiltet" Så sier jeg helt rolig at det er lov til å ha med seg inn på dyrebutikken for å prøve utstyr. Men så var det en dame i dag som ble kjempe sinna på meg, fulgte etter meg helt til butikken og fortsatte med å si dette. Så klarer hun også å si at " Jeg har 5 hunder selv jeg, så jeg vet at det ikke er lov", øøøøh, hvordan prøver hun utstyr til hundene sine da? Kjøper dem, tar dem med seg hjem, prøver dem og risikerer å måtte reise tilbake, det gidder ikke jeg as :p Når jeg har muligheten til å ta med meg for å prøve det først. Så jeg sier" Så fint for deg, men har du spurt dyrebutikken om det er lov? Du kan godt få lov til å bli med inn å spørre selv?" Da kalte hun meg drittkjerring og gikk videre.
Jeg blir såååå irritert over sånne folk, greit jeg kan skjønne at folk som ikke har dyr selv, som ikke vet og slikt kan si til meg at det ikke er lov. Men når man liksom har bikkje sjæl også så mange, så ser jeg det litt som på en selvfølge at man får meg seg at sånt er lov! Det var noe av det første jeg spurte om når jeg startet å handel hos dem på vinterbro, noe jeg gjør i en hver dyrebutikk jeg drar til som jeg tenker jeg kommet til å dra til igjen:p
Men jeg var der for å prøve Non-stop sin trekk sele til pulk. Til vintern så har jeg forhåpentligvis skaffet meg en pulk som Lexie kan trekke både vintern og sommern! Så nå vet jeg hvertfall hvilken str hun trenger :D


Har du opplevd å bli kjeftet på for dette før, når du egentlig har helt lov?

 

 

 

                                                   - Bjeffes

Dagens

Har hatt overnattingsbesøk av søte Thea som går på VGS like ved meg. Hun bor egentlig et stykke unna så i dag tidlig fikk hun slippe den lange veien og i tillegg få følge til skolen ^^ Så vi sto opp 8 og gikk halv 9. Lexie var godt fornøyd med en skikkelig god morgentur. Vi stoppet også på sletta å lot Lexie løpe løs der litt, men når hun fant ut at jeg hadde godbiter var ikke friheten så viktig, da skulle hun bare spasere ved siden av meg med hodet høyt. lille søting! Det som er deilig med hun er at jeg kan egentlig ha hun løs hvor som helst, på akerbrygge, ved veien, på en åpen slette, på en sti osv. Men kommer det noen andre hunder blir hun plutselig helt døv, uannsett hvor gode godbiter jeg har.
Men siden det så og si nesten ikke er noen som går tur rundt 9 tiden i disse trakter, så gikk jeg med Lexie løs på fortauet. veldig deilig!


Etter en god tur, ble vi kjørt til Drøbak til min bestekompis Markus. Han har en Schâfer tispe ved navn chica. Søt og kjærlen, men utrolig kjeftete på Lexie, noe som på en måte er litt bra. At hun får et skikkelig nei en gang i blant. Er nemlig få andre hunder som tørr å si ifra skikkelig til henne når nok er nok ;p
Alt i alt en fantastisk dag! Nå har vi dratt hjem til mamma for å kose oss noen dager ^^ 

 

 

 

 


                                                   - Bjeffes

Lexie + biltur

Lexie trives ikke i bil. Hun er absolutt ikke vant med det, så hun stresser veldig og klarer ikke legge seg ned.
På fredag og lørdag kjørte vi tilsammen 6 timer med tissepauser. Jeg satte bak Lexie og prøvde å roe hun ned hele tiden. Masse sikkel og pesing. Syntes direkte synd på henne, men dette må hun bare vendes til for etterhvert får jeg meg bil selv.
Det ble heldigvis litt bedre i løpet av turen, for på siste tissetur på vei hjem, så satte jeg meg inn i bilen først og ropte på Lexie. Hun kom da faktsik joggende med ører opp og ubøyd rygg. Hoppet inn i bilen som en hund som likte å kjøre bil, tullejenta mi <3


Hvordan er hunden deres i bil ?

 

 

 

 


                                     - Bjeffes

litt ordentlige bilder for en gangs skyld

Jeg lånte kameraet til fattern (det jeg kanskje skal kjøpe) Canon 550D. Er jo ikke akkurat praktfulle bilder. Jeg har aldri tatt i det kameraet her før, en del mer hightec enn det mitt forrige var, så bare bilder skal jeg ikke skryte på meg. Men fortsatt mer behagelig å se på, enn iphone bildene. De er kornete og ufokuserte, men fy katta å digg det var å holde i et speilrefleks igjen!!


hente ballen er så utrolig gøy!!


daaawg


God helg a folkens og hunders! Vi tar en roadtrip til Tønsberg, så blir kanskje ikke noe bloggings før søndag^^

 

 

 

 

 

                                     - Bjeffes

gris i stedenfor hund?

Jeg så på "most shocking" i dag tidlig. Herregud så mye syke saker! Men det var et kjæresteparr som hadde fått en grisunge for noen år siden i bursdaggave. Det startet med at den sov på kjøkkenet. Men klokken 4-5 om morgenen lagde den leven og da pleide de å hente den opp til soverommet. Etterhvert ble det til at den fikk sove på soverommet også videre til sengen. Den dag i dag så det ut for meg at den veide rundt 2-300 kilo og den SOV MIDT I MELLOM kjæresteparret. Snakk om prevensjon a! De gikk også tur med den.
De hadde aldri tenkt på han som en gris, han var som en hund i dems øyne, en gigantisk :p Herregud, tror halvparten av munnen min ble liggende på gulven under hele den episoden der!
Bildet er bare et random jeg fant på google.

Har dere gris eller hatt?

 

 

 

 

 

 

 

                                              - Bjeffes

video: gå forbi bjeffende hunder i hage

Videoen taler vel for sitt. Jeg har filmet med iphone og dette er første gang jeg prøver alt dette her med youtube og moviemaker osv :p


 Maaah, smålit ubehagelig å høre sin egen stemme og hvor dum jeg høres ut :p men men.
Har dere hatt noe problem med å gå forbi hunder som bjeffer i egen hage? Vi har en del av de rundt oss, så dette var SLITSOMT!

 

 

 

 

 

 


                                                            - Bjeffes

Herregud så dum du er julie

Jeg har jo sagt at det er aussie jeg vil og skal ha. Og ja, det er det jeg vil! Men samtidig er jeg veldig usikker på min framtid de første årene som kommer etter sommerferien. Kommer jeg inn på den skolen jeg vil til høsten? Hvis ikke, får jeg en tidkrevende jobb? Vil jeg da få tid til å oppdra en så tidskrevende valp? Nå begynner jeg å bli litt usikker om aussie skal bli hund nr 2. Jeg har jo heller egentlig ikke funnet den rette oppdretteren som jeg føler jeg vil ha valp av, altså som skal ha kull i nærmeste fremtid. Men dog ønsker jeg en venn for lexie! Jeg vil ha to hunder sammen. Hund er trossalt et flokkdyr. Trives best som fler og jeg må ærlig innrømme at jeg også trives best med flere!
Og jeg har lenge visst at jeg har muligheten til å halveis ta over en kinesisk nakenhund, noe jeg har skrevet om tidligere at jeg vil ha. Gjennom det siste året har jeg bare blitt mer og mer "tiltrukket" av cc'n. Den har bare blitt vakrere og vakrere, og faktisk er en herlig og sprudlene rase!
Denne tispen er 5,6 år, bor på en kennel, blitt brukt i avl og har visstnok fått flotte valper. Hun er en rolig men litt skeptisk type, dette er noe jeg ikke ser på som et problem, så absolutt ikke! For dette er da noe vi kan trene på. Jeg har jo også skrevet om at jeg har lyst til å teste ut utstilling litt mer og det å da ta med en erfaren hund på utstilling, tror jeg vil gjøre meg mer selvsikker og gi meg en god start!
Jeg føler meg egentlig fryktelig teit som kommer med dette etter all praten om valpejakt, men jeg har gått inn i meg selv og har ikke lyst til å utsette den for så mye alene tid om det skjer. Så håper jeg dere forstår hva jeg mener og kanskje kan si hva dere mener? Er jeg bare teit nå? :p

-Bjeffes

Ikke noe mere matmangel!

YES! Jeg fikk tak i Husse i dag, ENDELIG! De beklaget stort og sa at de hadde prøvd å ringe meg noen ganger forrige uke, men det var opptatt hver gang, noe jeg heller ikke tviler på siden jeg snakker en del i tlf :p Men de skulle da fortelle at de ikke hadde det fôret jeg hadde bestilt, men nå har de det, så here they are :D Også er det sånn at når man kjøper to 15 kilos så får man med en gratis potesalve, men den var de tomme for så de skal ettersende den. Noe som ikke er noe problem for meg at det gjør noe, for jeg har allerede 2 potesalver!
Men jeg er jo kjempe happy for at jeg fikk tak i dem i siste liten. Da slapp jeg å begynne på et nytt fôr igjen, nå som jeg er så fornøyd. Dog kommer jeg jo til å begynne med råforing når jeg flytter for meg selv da, for da har jeg egen fryser :)

De andre bildene ville ikke lastes opp, så dritt nett. Men jeg fikk også med et bein :) Også de to 15 kilosene da:)

 

 

 

 

                                                      - Bjeffes

 

konkurranselydighets kurs

Jeg håper på å kanskje få meldt oss på et konkuranselydighets kurs så fort som mulig. Bare jeg får skaffet meg penger først da.. hehe, for de pengene jeg har nå skal gå rett til fôret. første prioritering!
Men jeg har lyst til å ta canis sitt kurs, tror jeg. Med mindre jeg får tak i pappa's kompis som driver hundehuset, og jeg får muligheten til å komme meg til han. Menne. Dette er ikke noe jeg får gjort før jeg begynner å få inn litt penger da :p maaah, må få kommet meg ut i jobb snart, jeg går jo bare rundt i en ond sirkel. Eller rettere sagt, sitter på rompa i en rundt sirkel.
jsut chilli'n in tha tree!


Har noen av dere gått canis sitt konkurranse lydighets kurs i oslo?

 

 

 

 

 
                                                              - Bjeffes

Snart tom for fôr

Nå begynner jeg å bli fryktelig irritert... Jeg bestilte to nye fôr poser den 27 desember, de pleier å sende meg melding noen dager etter bestillingen og spørre om den og den dagen passer for at de kommer. Men bestillingen begynner jo å bli en stund siden nå. Jeg har sendt dem meldinger og ringt dem, men det er alltid opptatt. Nå har jeg kanskje sånn 12 dager igjen med fôr + litt våtfôr. Dette er det første fôret Lexie virkelig har likt og IKKE blitt dårlig av, og vi har slitt en del med å finne riktig fôr som hun ikke sluker og kveler seg selv med, altså for små¨biter. Eller ikke liker, men tvinger det i seg 2 ganger i uken, for da begynner hun å bli for sulten. Og største problemet er at hun har blitt dårlig av nesten alle fôrtyper. Renna bæsj, mister altfor mye pels, pelsen blir stiv og ukomfortabel, for lite næring så hun blir slapp osv. Når jeg brukte brit care hadde Lexie helt EKSTREMT med gugge fra øynene, med en gang jeg sluttet med det fôret ble alt bra. Hun hadde også ekstremt med renna bæsj av brit care.
Men tilbake til det foret vi egentlig bruker nå. Det er utrolig synd hvis de ikke svarer meg, fordi det er god pris, de har gratis hjemkjøring noe som er SUPER digg for meg. Men nå må jeg bli avhengig av at pappa kjører. maaaah.
Og hvis ikke dem svarer på mandag, må jeg kjøpe nytt fôr på mandag.
Jeg kjøper aldri brit care, royal canin, pedigree eller eukanuba igjen!! De får kundene sine til å tro at de er bedre enn det de er. skuffende, + at LExie hverken liker eller tåler noen av dem. Jeg kan heller ikke bruke sånn Vom og hundemat, fordi det lukter for mye og Lexie blir bare dårlig i magen av det. Jeg reiser mye og jeg kan ikke gå rundt å bære på våtfôr som smelter på toget osv. Sånn rundt 5 ganger i året sitter jeg på tog i 5 timer vær vei. :p

Så tankene faller på Orijen eller Taste of the wild, begge selges hos Alpha dog. Men det som er kjipt er at det er stress for meg å få med meg to 15 kilos poser hjem fra oslo. Jeg må gå fra butikken til akerbrygge, som er et lite stykke også tar jeg båten hjem, gå bort til bussen på brygga her, også bære dem fra bussholdeplassen og hjem... oppoverbakker.... maaah. Vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre nå as!Fôret jeg bruker nå heter Husse, bruker du de eller har du hørt om dem? Hvis ikke, hvilket fôr bruker du, noe du vil anbefale?

 

 

 

                                                       - Bjeffes

Gullumgene mine&lt;3

Gullungene mine<3 er deilig hvor flinke de har blitt til å holde seg rundt meg og ikke forsvinne opp i skogen hele tiden! Jeg har filmet litt også, skal prøve få lastet dem opp når jeg er på pc'n, for jeg er nemlig på iPhone :)

- Bjeffes

Morgentur

Klokken halv 7 i dag tok jeg med meg Ella og lexie på en runde som ble til litt over 1 time. Faen for noen trøtte tryner! De er ikke vant til å gå på tur før sånn 8-9 tiden, så dette var tydelig uvant. Men det var skikkelig digg å gå tur fra det er mørkt til det begynner å lysne, også elsker jeg å gå tur når ingen andre er ute! Er så deilig å stille, jeg slapper utrolig mye mer av med en gang.
Akkurat nå, i dette sekund så ligger lexie ved siden av meg og snorker dom bare f.... Som dere ser på det nederste bildet


- Bjeffes

hund nr 2

Nå har jeg fått vite at oppdretter har tatt ultralyd på tispa og der har de sett 4 valper. Jeg tror egentlig det er lite synelig at jeg skaffer meg valp fra disse, for det første så tror jeg det blir for tidlig for meg, pga at jeg akkurat har fått meg jobb og egentlig ønsker å kunne jobbe fulltid fram t.o.m sommeren. Så har jeg litt penger på si.
Pluss at det er ganske mange som ønsker valp fra det kullet her, så er litt usikker på om jeg faktisk heller trekker meg tilbake og lar andre få kjøpe valp fra henne :)
Men jeg må si det er fryktelig deilig å virkelig være på utgikk etter neste hund, en god følelse! Jeg har jo som sagt ikke bare pratet med en oppdretter, men med flere. Nå prater jeg med en som jeg faktisk syntes virker ekstremt interessant, så skal vi dra på besøk til dem så fort begge har muligheten. Gleder meg!
Jeg har faktisk også blitt fryktelig usikker. Når jeg skulle kjøpe Lexie tenkte jeg ikke så fryktelig mye på hvem oppdretter var, om jeg og oppdretter trivdes i lag, men nå føler jeg at det faktisk er utrolig viktig. Fordi jeg ønsker å holde kontakten med oppdretter uannsett om jeg skal ha på fôr eller kjøpe, jeg ønsker å kunne komme på besøk til dem når det passer seg sånn og slikt :)

Savner Schumi jeg <3

     Tenker du som meg?

 

  

 

                                                  - Bjeffes

på besøk hos Runa

I dag tok jeg med meg både Lexie og Ella for å gå meg en tur til skolen der Runa går og der jeg tidligere gikk. Der er det godt med folk for å si det slik, så Ella fikk blitt litt menneske sosialisert. Ella er en litt skeptisk type og rett og slett nervøs for fremmede mennesker.
I tillegg er Ella også ikke så vant med å være hjemme hos andre. Hun sliter med å slappe av og "spør" oss hele tiden om vi skal gjøre noe.  Fikk hun etterhvert til å legge seg ned litt ved siden av den sovende jenta mi, men der ble hun ikke lenge :p Så nå har jeg bedt søss å ta Ella med seg så mye som mulig til venner osv. Selvfølgelig til en viss grad. Men det blir jo ikke ofte anyway, siden de fleste vennene til søss er allergiske eller redde. Men jeg kommer nok til å prøve å ta hun med meg når jeg har mulgihet!

Trives hunden din seg hos andre eller begynner den å stresse? 

 

 

 

 

 

                                                              - Bjeffes

Litt oppdatering

Vi beklager vårt altfor store fravær i det siste! Det er mye pga at jeg sliter skikkelig med å sove og at jeg ikke har kamera. Jeg sitter altfor mye forran pc'n som ødelegger litt for søvnen, så nå har jeg prøvd å holde meg litt unna den og tv'n. Også har Søss tatt over litt for meg, hun har liksom blitt min avbelastning. Så hun går de fleste turene og trener litt triks på dagtid! Da får lexie hvertfall en ordentlig rytme, noe jeg syntes er viktig at hun får ha!
Valpejakten vet jeg ikke helt hvordan går, men jeg får bare krysse fingrene på å ting går som det "skal". Kan hende jeg faktisk velger å vente litt til å, pga hvordan ting er for meg og min søvn, funker ikke med valp da vet!
og lexie har foresten fått innbilt svangerskap igjen..... Mas altså:/ det gjør også at hun sover mye og blir ekstremt masete!

Jeg har vært hos en kompis i helgen og sitter nå på toget på vei hjem, så jeg prøver mobil blogg for andre gang, artige saker!


-Bjeffes

Nå er jeg møkka lei...

Jeg er såååå møkka lei iphone bilder nå at jeg blir GAL!!! Altså, jeg kan jo selvfølgelig ha det litt gøy med iphonen også.... men kornete, blå og mørke bilder er ikke en fulltreffer akkurat :p
Så her kommer sovebilder fra de siste dagene, Lexie og jeg sover en del fortiden.....
sove... sove.... SNORK... fy fader å slitsomt det faktisk er å sove så mye som vi har gjort i det siste... men jeg tror faktisk vi begge har trengt det. Jeg sliter nemlig med soveproblemer, og det har gått uttover Lexie, stakkars :/ Jeg har gått lange turer klokken 3-6 om morgenen fordi jeg selv ikke har fått sove og har trengt å røre på meg. Jeg har måttet gå tur når jeg har hatt energi til det.. uff, jeg må virkelig få orden på dette, Lexie blir jo utslitt....
Jeg skulle skamme meg..
                                                             - Bjeffes

alternativ nyttårsfeiring

Fanny er jo helt panisk rundt fyrverkeri så mamma, stefar og bror valgte å dra inn til hytten med hundene på nyttårsaften. Når det begynte å nærme seg 8 gikk de lengre inn i skogen til en gapahuk som de hadde satt opp noen dager tidligere, der skulle de grille og håpe på at de hørte minst mulig av fyrverkeriene. Og heldigvis hørte de ekstremt lite! Det var en gang det smalt skikkelig og Fanny bel super stresset, men da hadde visst skuddsikre Lexie kommet å slikket henne i ansiktet og faktisk roet henne ned litt. *stolt matmor*
Fanny gjemte seg for kamereat, så det eneste man ser av "henne" er det røde båndet til høyre ;p

Så var det min nyttårsaften, som kanskje ikke var sååå koselige med bikkjer, bål og stjærneklar himmel.. Men likevel helt fantastisk ;) (iphone bilder for the win)

Også disse to bildene da, jeg skjønner egentlig ikke hvordan de har blitt sånn delt:p  jeg tenkte at jeg kanskje hadde klarte å holde forran blitzen, men da ble ikke bildene sånn :p merkelig! Syntes likevel det ble rått :)

Jaja, en flott kveld var det hvertfall!

 

 

 

 

 

 

 

                                                               - Bjeffes

Mattilsynets nye regler for reise med dyr

Nå har det kommet nye regler for reise med dyr utenlands og skal visstnok være billigere :) Sjekk det ut HER .
Vi beklager for at vi er borte, men har ekstremt lite å skrive om, og venter på at muttern skal sende meg bildene fra nyttårskvelden! Håper dere får et godt nyttår :)
Også vil ikke blogg.no la meg laste opp bilder........

 

 

 

 

 

 

                                                                       - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits