februar 2011

Oslotur

Jeg hadde noen jobbsøknader å levere i oslo, så vi tok likesågodt turen videre til Frognerparken og tilbake igjen til VM.
Lexie er helt eksemplarisk i byen, heelt rolig på båt, buss, trikk osv. kjempe deilig! Når vi kom fra til Frognerparken møtte vi først på stor valp ved navne Sjokko, er ikke rart med den herlig fargen der! Hun var en 7 mnd gammel Dobberman/Bouvier des Flandres blanding, hun var kjempe pen! (Lexie erter i bakgrunnen)


Dum som jeg var, glemte jeg å sjekke batterinivå på kameraet før jeg dro, jeg jeg gikk fort tom for strøm og da før jeg fikk kommet meg til hundejordet :((
Men vi møtte en del herlige hunder som 5 Portugisiske Vannhunder (noe jeg aldri har sett annet enn bilde), 2 Gordon Settere, 2 Bichon Havanais, 1 veldig liten jakt Cocker, 1 Fersken (anderledes!!) Stor Puddel, 3 Weimaranere (sikle), 1 Welsh corgi Cardigan i blue merle, han var helt utrolig herlig!! Også møtte vi en Chihuahua Teacup som var ja, ikke som folk flest kjenner dem. Denne var VELDIG godt sosialisert (stempler ingen her), men hun bjeffet ikke, gjemte seg ikke, hun LEKTE med Lexie som er veldig hardhendt og med de andre hundene som var der. Hun var en utrolig herlig Chihuahua, så creds til eierne!!
Jeg missliker meg selv i dag for å ikke ha hatt batteri altså -.- Hadde sikkert fått tatt utrolig mange fine bilder!!
Menmen, hit skal vi igjen! Et utrolig fint sted :)
Også måtte vi jo få med oss VM-utdelingen! HØY musikk, så vi sveipet bare sakte forbi :)

Hva har dere gjort i dag? Har dere vært i Frognerparken?

 


 
                                                    - Voff

Konkuranse på g

Så at Odinogmeg hadde meldt seg på en konk. så vi kjekket det ut og fant ut at vi selv ville være med :) 
Jeg klarte ikke helt å bestemme meg, så jeg endte opp med 3 bilder
Nr.1 Lexie

Nr.2 Lexie i kjent posisjon

Nr.3 Lexie og Dennis på hyttetur :)

Hva syntes du om bildene? Skal du selv delta?
                                                   - Voff

Polarhund sa du?

Du mener vel nakenhund? I det siste har Lexie røytet som et helve**e... Så i går gikk jeg skikkelig godt igjennom med børsten. MEN det var litt skummelt når jeg kom til bakbena. Jeg har alltid gjort det sånn at jeg tar to "strøk" også tar jeg av hårene. Så jeg gjorde det og børsten bare gled nedover på bakbene begge gangene, ikke noe motgang og Lexie viste ikke smerte!
MEN når jeg skulle ta av hårene var børsten HELT full, og da helt full av underull. Altså, ja jeg vet at det snart er vår og hun mister vinterpelsen, men hun skal da ikke miste all underullen? Det samme skjedde på det andre bakbene, bare at jeg bare strøk gjennom en gang. Så jeg la bort børsten med en gang også tok jeg hånda gjennom pelsen der, det var en del hår som ble med hånda mi da å...
Hårene bare renner av her. Har du noen erfaring med dette her? Og kanskie noen gode svar på det? Rettere sagt, er det normalt?

                                                            - Voff

Apportering?

Fattern kjøpte jo en "freesbee" til Lexie og jeg bestemte meg for å vente med denne til sommer hvor hun har blitt litt mer "voksen". MEN jeg klarte jo ikke dy meg! Så i går kveld gikk vi litt oppi gaten her og slapp Lexie løs, hun var så sykt gira!Jeg begynte å kaste, ropte hun tilbake og kommanderte slipp med godbit. Dette var gøy altså. I dag kom hun tilbake nesten med en gang og bare slapp den forran meg, så opp på meg med glad pesing. HERLIG
Foreløpig bruker jeg ikke noe ord når jeg kaster gjenstanden, men tenker at jeg skal gjøre det, når hun har skjønt det helt, (hente gjenstanden, ta den med til mamma og slippe den). Jeg tenker da å bruke ordet "apport" som jeg vet de fleste gjør :)

Noen reagerer kanskie på at hun har på sykkelsele, siden jeg har sagt at jeg bruker det til hver sin ting. Men grunnen til at hun bruker det nå, er for å vende seg til den og sjekke om den er god :)

Det snør, det snør, tidelibom!Driver dere med apportering? Hvordan lærte dere det inn? Og bruker dere et annet ord enn Apport?                                                          - Voff

skosgstur

I dag har vi vært med Runa og Mathias :D Først spilte vi litt Wii Mario (a), Så tok vi turen inn mot skogen med ved, pølser, brownies, Milli (Tollern til en kompis) og Ella. vi slet litt med å finne den bestemte bålplassen først, men lagde til slutt vår "egen" plass. Med det var en veldig koslig tur!
: Runa, Mathias, Milli og Ella

: Meg, Mathias, Lexie og EllaBildene har jeg hentet fra Runa sin blogg :) Hva har dere gjort i dag ?

 

                                                            - Voff
Dagens innkjøp ++

Bruttern skulle til ski storsenter så jeg og Lexie slang oss på lasset. Vi stakk først innom "ski akvarium", og kjøpte denne godsaken: Refleks sykkelsele  299,-

Etter det dro vi videre til "Buster Zoo", en buttik jeg herved digger! De har fine priser, virkelig. Kjøpte to leker der, en dra leke og en, ehm tyggeleke, begge til 49,-. Det syntes jeg er rå billig, jeg så en likedan dra leke til 200,- for litt siden, så jeg er glad jeg ventet med å kjøpe den :)

Fattern kom akkurat hjem fra Tyskland og hadde med seg en "freesbee" til Lexie, til 8,- ...... SAY WHAT?! Denne typen leke har jeg også sett til rundt 200,-

Jeg er veldig fornøyd med mine innkjøp, og det er visst denne jenta her å :) Hva syntes du?

Og foresten, jeg har fått nye USB kabel, JIPPIII


 

                                                                           - Voff

 

Gjett hvor..

Gjett hvor jeg våknet opp i dag? Har bare litt vondt i ryggen nå for å si det sånn :p

Dette her er senga og kroken til Lexie. Der hvor jeg har bena mine (inn i veggen på venstre side) er madrassen hennes! Jeg hadde ikke akkurat planer om å sove her i natt nei, jeg tok med meg dyna mi for å ligge å kose litt, og puta jeg har hode på er Lexie sin. Når fattern kom inn lå Lexie med hodet i armkroken min. Super koslig, men syntes litt synd på ryggen min i dag ja....
Har du noen gang våknet opp et annet sted enn senga di? Kanskie som meg, i sengen til hunden min ?


                                                          - Voff

Omplassering?

Hva syntes dere om omplassering? Og da snakker jeg om å ta over en hund. Gamlingen Fanny her er en omplasseringshund, hun kom til oss som 6 åring med aggresjon mot barn/ungdom og hunder som var større enn en Dachs. Hun var sterkt misshandlet på sitt første hjem, der hun bodde i 1 år. Hun sto bundet fast til et tre like utenfor en barne og undomskole, det var barn som kastet stein på henne og slikt. Hun ble jo ikke akkurat sosialisert heller så det med andre hunder var jo skummelt.
En kollega av mamma kjøpte henne og brukte henne til utstilling, hun ble Champion. Men hun hadde også to andre Beardiser og den yngste var veldig sjalu på Fanny, pluss at de aldri hadde trent på det med barn og ungdom. vi skulle skaffe oss valp til meg, men plutslig kom mamma hjem med Fanny! Jeg var ikke mye fan av slike strihårete hunder, og spesielt ikke så langhårete! Men det gikk seg til og når vi hadde tatt over henne så ble hun klippet til en pels på rundt 10 cm.
Vi måtte være tolmodige, for i starten knurret hun på meg og mine venner. Jeg trente mye og hun ble mer og mer akseptabel, etter nesten 1 år kunne til og med Amalie (niesen min på 5, men da nesten 2 år) sitte i sengen til Fanny og gre henne. Andre hunder har aldri hvert særlig kult, men hun klarer det fint så lenge jeg er der! Hvis mamma er aleine med henne og andre hunder er Fanny en skikkelig sinnatagg, men Fanny vet at hun kan strekke grensen til mamma så langt hun vil. Mammadalt er hun å, det er til å bli sprø av, hun surrer rundt mamma sine ben 24/7 :p
Men Fanny er blitt "gammel" og stiv, så det er nok ikke lenge igjen :( uffamei.

Men da har ikke mamma lyst til å ha en hund på heltid, spesielt ikke en ung hund. Så sansyneligvis vil hun ta over en eldre hund sammen med meg og søss. Det som kanskie er tanken er at jeg og søss finner oss en hund, også har vi den til Fanny går bort, også starter deleien når mamma er klar. Dette høres kanskie litt brutalt ut(?).
Hvis det er sorg i familien etter en død hund, så kan det være veldig vansklig for den nye hunden og bare komme inn i familien etter det. Så isåfall må man være helt ferdig med sorgen før man anskaffer seg ny hund! Spesielt hvis man har flere hunder.
Derfor tenker vi på dette som litt smart å anskaffe det nye medlemmet før Fanny gr bort, så den ikke kommer midt oppi noe fælt.
Vi har tittet på adopsjon fra Portugal og slike steder. Men dette er hunder som ikke er trent, de er vant til noe HELT annent. Så tror ikke det kan være noe for dette.
Hva syntes du om overtagelse av eldre hund ?
                                                                       - Voff

Rasist?!

Lexie får noen ganger et, ehm, lite utbrudd når det går forbi mørke mennesker, dette har som regel skjedd på de som er pakistanere, Irakere, marokkanere og den "typen". Hunder er jo ofte sånn at hvis du er redd så blir dem redde å, og da kan dem virke aggresive, for å beskytte. Jeg er IKKE rasist, men realist! Jeg har opplevd ting med personer fra nevnte land og noen andre. Så når jeg går tur med hundene, steder hvor det ikke er så mange mennesker og det kommer en utledning, da kan jeg bli litt redd.. innerst inne!
Vi kan f.eks ta, ja, vi gikk skogtur i Skullerud-Bogerud (Oslo) området, det var Lexie, Ella, meg og Klandri (en Dansk Svensk Gårdshund), så kommer det 2 marokkanere gående mot oss, dette var på en sti og ingen andre veier å gå. (Jeg liker ikke å unngå situsjoner med hundene, men i en slik situsjon ville jeg nok heller ha valgt å gått en annen vei, hvis muligheten hadde hvert der).
Når vi var rundt 10 meter unna begynte Lexie å boffe, vi stelte oss på siden av stien og satte oss alle ned der mens mennene gikk forbi og Lexie boffet helt til de var sånn 20 meter unna. tidligere på dagen gikk vi jo gjennom CarlJohan, mange utledninger der, men reagerte hun på dem? Nei. Så jeg tror virkelig det har noe med at jeg blir redd når det ikke er mennesker overalt.
Det er mange som liker en hund som beskytter deg, som jager vekk folk fra åkern og ikke er glad i alle mennesker. Også har vi de som liker at hunden er glad i alt og alle. Mens jeg, jeg liker en mellom ting! Schumi f.eks han kunne hoppe i mellom og bjeffe hvis noen kom truende mot meg, men hvis personen kom mot meg med glede og skulle gi meg en klem, da brydde han seg ikke. Hvis det var ville dyr i nærheten som en Elg, kunne han boffe svakt, se på meg, så mot dyret for å si ifra et det er noen her. Hvis vi eller dyret nærmet seg for mye, så bjeffet han høyt for å skremme det vekk! DET er sånn jeg liker det! Det er jo ikke særlig kult hvis en Elg kommer for nært, f.eks med kalv.
Her boffer Lexie og skremmer vekk et rådyr :)

Har du noen forslag om dette? Hvordan liker du at hunden skal være? :)                                                        - Voff

Overnattings gjest

Runa overnatter i natt, utrolig koslig! Lexie er helt utrolig glad i henne, det er som om hun skulle bodd her. Når vi skal møte henne og er rundt 50-100 meter unna henne begynner Lexie å trekke og skrike som en galing. Det er herlig :) Her er det noen veldig dårlige Youcam bilder, men siden jeg ikke har USB-kabel og minnekortet er for stort, så får jeg ikke lagt inn bilder av oss enda :) Så en fin løsning er Youcam og cameroid.
Har hundene deres en "tante/onkel" som de er super glad i, men de bor alikevel ikke med dere ?

                                       - Voff
Halsbånd-Trekksele-Sykkelsele-Kløv

Det virker som Lexie har begynt å skjønne relativt godt forskjellen på halsbånd og trekksele. Halsbånd er å gå rolig, snuse og ha mer kontakt. Trekksele er, hm trekk? hehe, da trenger hun ikke ha så mye kontakt med meg, men høre på meg med de forskjellig komandoene vi bruker :)
Så mangler vi sykkelsele hvor hun da må løpe men ikke trekke, deeet kommer til å bli en utfordiring! Også blir det kløv, som jeg tror skal gå ganske bra! Gleder oss ganske til snøen går vekk fra veien, da kommer sykkelen og springer fram på 1,2,3.
Hvordan har dere det? Har dere en forskjell på type bånd og seler?

 

                                                         - Voff

 

Fotokonkuransen til Agilityhunden

Vi er med i konkuransen til www.Agilityhunden.blogg.no . Her har dem to temaer, det ene er Lek og det andre nysgjerrighet.
Bidrag nr 1 : Lexie og Tekla leker i snøen :)


Bidrag nr 2. Kanskie litt for nysgjerrig?

                                                - Voff


Caninecorner's konkuranse

Caninecorner har en veldig fin konk, hvor tema er aktivtet! Facinerende og herlig tema :)
Så her kommer vårt bidrag til konken! 
1. fra når hun var 3,2 mnd


2. 8mnd og leker har'n
                                                   - Voff

Stakkars USB-kabel og høns?

I går var jeg veeeldig lenge borte, det var først fotoforedrag, jobbsøking, fotoforedrag, cafe, shopping, besøkte noen med oppdrett av Angorakaniner (en drøm), så øvelseskjøring:p Så LExie var litt aleine og pappa "passet" på henne :p Tror han gikk en 15min tur også satte han seg ned med poker på pc'n resten av dagen :p
Som da vil si at Lexie kjedet seg og hun tygde opp USB-kabelen til speilrefleksen min. KJEMPE FINT!! Jeg får bare nøye meg med gamle bilder foreløpig :)
MEN driver du eller kjenner du noen som driver med vaktler? Enten om det er Europeisk eller kinesiske dvergvaktler, alle rasene innen for vaktel er greit! Det under her er en Kinesisk dvergvaktel, utrolig vakre! 
Vi har nå 3 dverghøns, en gul dvergkochin, en hvit silke og en vakker rød/svart/hvit rase som jeg plutslig ikke husker hva heter! Vi hadde rugeegg i fjord sommer, men alle ble haner, så vi solgte og ehm avlivde alle sammen. :/ Vi bor i et tett nabolag, så kan ikke ha hylende haner her.

Så hvis du driver eller kjenner noen som driver med vaktler og kanskie har rugeegg nærmere sommern, så hadde det hvert fint om du sa ifra! :)


                                                            - Voff


Hva gjør ikke vi for søss?

Søss har tatt på FIRE lag med farger på den STORE tattoveringen hun har på ryggen, så Lexie og jeg tok med oss Ella på barnehagehenting :) Vi har også trent touch, bakt boller og brød, trent litt spor med skinke, måkt snø og skrapet vekk isen på terassen! Hva gjør ikke vi for søss? :D Men når vi gikk hjem fra barnehagen, da hadde vi det gøy da. Ella og Lexie hadde på sele og tvillingkobbel, så bundet fast i snowracern. Var ikke bare de som fikk slitt seg ut!! Jeg jogget forran får å få dem framover og gire opp med gobiter :)
Men Amalie haha, dere skulle sett det gliset, hun koste seg veeeldig! Vi alle sovnet i sofaen når vi kom hjem, så fin treningstur :)


Hvordan har dagen deres vært?                                    
                                                           - Voff


I går var det..

VALENTINES DAY!!! Oh lord... haha, er merkelig hvordan vi feirer ting som butikkene, SPESIELT blomsterbutikkene tjener på! Jeg var i Oslo i går for å søkte jobb, og jeg så bare masse roser og hjerteesker overalt!! Jeg skulle selv inn på en blomsterbutikk for å kjøpe frø... Jeg sto i kø i 20 min, var altfor mange menn som skulle ha en hel bukett med røde roser, som skulle renses og kuttes av tuppene på. Jædda, men men, det er bra det finnes romantikere rundt oss og at de gjør damene sine lykkelige :)
Her kommer bildene fra tur med Tekla, kjempe koslig! På de fleste av bildene, så vokter Tekla over en pinne Lexie gravde opp! Hehe :)
Vokter hunden din over noen spesielle ting?                                                                 - Voff


I dag er dagen for MØDRE!!

Så Gratulerer med dagen Mamma, søss, Bestemor og alle andre mødre som er her ute! Håper dere har hatt en super dag, og at kveld blir bra!! Men vi hundeeiere kan jo kalle oss litt mødre vi å? Eller hva?
Så straks skal Lexie, Ella og jeg kose oss med brødskive og leverpostei :D nam.
Vi har foresten møtt Tekla i dag, en supersøt tri-color BC på 4 mnd. En skikkelig herlig hund som veit å si ifra når det er nok, hehe :) Bilder fra dette kommer, men det var Katrine (Tekla's matmor) som tok bilder, så ja! Nå tror jeg vi straks skal dra til Marius. Han har en Tibetansk Spaniel og en Bordeaux De Dogge :)Har dere kost dere i dag?                                                      - Voff


Gomlegomle

namnamnamnam! Grisefot er godt det altså! Liker hunden din sånne "godsaker"?

I morgen skal vi foresten gå tur med Tekla og eiere! Tekla er en Border Collie tispe på ca 6 mnd, vi skal passe hun i 10 dager i sommerferien :) Da jeg tror det blir trenings/fisketur i Nordmarka!
Skal du passe hund i sommer ?


             
                                                                     - Voff


                                                 

Hjelpes meg

Etter lange diskusjoner med venner og familie, har jeg valgt å ikke selge henne. Men jeg har funnet en person som har lyst til å bruke henne i trekk innimellom, så hun skal få prøve seg i skikkelig trekk og ha det gøy :) Så får vi se hvordan det går. Men jeg må få sagt en ting... Det var maaange som sendte mail, som var villig til å betale 10000 for henne, og mange som ringte, men der bare noen som var villig i den prisen. Men det er faktisk ganske mange som helle vil ha en hund i den alderen og syntes det er mer verdt å betale den prisen for dem.
Men nå er annonsen slettet og jeg har gitt tilbake melding til alle de som var interesserte, og beklaget det.

Men en ting er sikkert, jeg kommer ikke til å skaffe meg denne rasen igjen :) Og for dere som ikke tror det, så er jeg VELDIG glad i Lexie! Nettop derfor jeg tenkte på å selge henne, for HENNES skyld, for at hun kunne være med på det HUN liker :) Da er det sagt.

   
               
                                                      - Voff

Feil valg...

Har du opplevd å velge feil? Jeg fikk lov til å kjøpe meg min egen hund begynte jeg med en gang å titte etter kenneler og hjemmeoppdrett av Aussie, Labrador, Dalmantiner, Samojed, Thai Ridgeback dog, Doberman og Grand Danois. Fattern har alltid elsket Samojeden for sitt vakre utseende og drivende kraft. vi tittet da en del på Finn.no. Jeg fant da noen med Aussie valper uten stamtavle til 6 tusen. Det var uplanlagt parring mellom noen som skulle parres året etter. Jeg hadde lenge ønsket meg Aussie og ble stor fornøyd, spesielt da jeg så det var tisper i Blue Merle med lang hale!

Hun så nesten sånn ut, bare at hun hadde et blått og et brunt øye. (bilde er tatt fra google)
Vi hadde en deal, alt var i boks, bortsett fra at jeg måtte få kontonr. for å legge inn depositumet. Hvis jeg betalte innen  neste dag, var hun min og jeg kunne hente henne 2 uker etter at sommerferien startet. Så jeg ringte for å få det, men da fikk jeg som svar " Ja, nå har det oppstått et lite problem, det er nemlig noen i familien som vil ha akkurat denne tispen. Men jeg ringer eller sender meld i morgen uannsett om de skal ha hun eller ei!". Eh? okei?
Ringte de? nei. Sendte de melding? nei.
Jeg må innrømme at fattern klarer å rive meg med på det meste. Han snakket hele tiden om Samojed ditt, og Samojed datt. Men hadde han noen gang hatt Samojed selv? nei. Han hadde ikke kjennskap til hunden annet enn hva folk sa. Men utifra det jeg fikk høre av folk var at rasen var super! Det var så lik en Labrador bare "bedre". Også hadde Kjeborg Kennel fått kull. Jeg kjente til disse fra før av, og tok en tlf for å sjekke om dem hadde flere valper. Det hadde dem jo, så dagen etter dro vi inn til Svergie for å se på dem. De var da blitt 9 uker gamle, og etter mye prating hadde jeg kjøpt "Kjeborg Fabulous Girl, Yellow bitch" , som nå er kalt Lexie. Det føltes veldig riktig!

Tiden gikk, og hun føltes fortsatt som den rette. Men så kom den virkelige tiden. "Jada, Samojeden er kjempe enkel å trene", "Den er den fødte agility og lydighets vennen din" Osv. hmmm, nei?!
Jeg sier ikke at Lexie er en dum hund eller en dårlig hund. Men hun lever virkelig ikke opp til det folk sier om rasen, og siden har jeg fått vite at rasen faktisk ikke er så enkel å ha med å gjøre! De kan være veldig stae og egne. Når det gjelder trekk er hun en kupper, men det er ikke trekk jeg vil bruke hun til som grunn trening. Jeg har lyst til å ha et sånt trenings bånd mellom hund og eier som jeg hadde med mine to Labradorer, som jeg hadde med nabons Vhorsteh, med en venns Aussie, med Doberman'n til onkel og flere andre hunder jeg har hvert med på å trene som Grand Danois, Dachs, Schäfer, Golden, Amstaff, Pomeranian osv.
Jeg begynner rett og slett å bli veldig utolmodig og frustrert. Venter på den hunden alle sa jeg sansyneligvis fikk. Det som plagermeg mest av alt, er at jeg faktisk valgte FEIL rase... Og aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Altså hva skal du gjøre med det a? Jeg er jo selvfølgelig veldig glad i Lexie, men nei, det er rett og slett ikke rasen for meg!

Tidlig i vinter hadde jeg Aussie'n Schumi på prøve, HAN var den PERFEKTE hund for meg. Åh, han var virkelig en engel på jorden! Men han var veeeeldig glad i kos og oppmerksomhet, og Lexie var såppas liten, at hun fortsatt trengte den lille ekstra oppmerksomheten, så det ble vansklig for meg å gi dem begge det de trengte! Derfor valgte jeg å takke nei til tilbudet om å ta over Schumi :(

Dette ble et veldig langt innlegg, noe som er uvanlig meg. Men jeg måtte bare få sagt det jeg ville si, så sånn er det!


                               
                                                     -Voff

Ukens lille

  Enjoy what you have got.
You don't need what you have not!
- Voff
                                       

Dro på hytte tur..

Med kanariefugl i... nei, nei, nei! Sånn her er det : Dro på hyttetur med 2 bikkjer i bur! Jaaa :) Sist helg var Anette (www.EurasierDennis.blogg.no) og jeg tatt med oss hundene på hyttetur, kjempe kos. Vi gikk turer i skogen og på isen, til Sanbakken og tok oss en bolle. Vi spilte gruble med hunde kategorier, og lagde spm til hverandre, veldig morsomt og fin testing på hva ma kan!
Lexie er litt søt når hun går tur med Dennis. Gjør hunden din dette?


Goingene <3


Lexie og jeg ble en natt til vi! Litt skummelt når mørke kom, men Lexie var jo der, så ingen fare :)


Dere skulle sett Lexie tok av! Det gikk et rådyr over isen, Lexie vett, starta å boffe med en gang. Var litt redd for at hun skulle løpe ned å jage den, det hadde hvert lite kult! For hun hadde ikke klart å tatt den, men hun hadde jagd den såppas at den mistet så mye energi og hadde kommet til å dø av seg selv etter noen dager :/ Så er glad hun bare sto å boffet :)
Har du en hytte å kose deg på ?                                                      - voff

shampoonering og annet stell

Det tok sin tid, men nå kommer det :) Forrige uke tok viden etterlengtede badingen! Det gikk veldig bra, bra at jeg burde skaffe meg en gummi matte som jeg kan legge i badekaret, sånn at gullungene ikke glir så fært. Den nye shampoo'n luktet veldig godt og var blå... hehe. Niesen min Amalie kom inn og sa "Wuuuule? Har du fått deg en ny hund?" jeg "nei? Det er Lexie" Amalie "Hvorfor er hun blå og tynn?"..
Jeg fikk ikke tatt bilde når hun var blå, men men :)

Noen som vet hvorfor håret blir "kreppet" når hun er våt?


Hårøner med "cool" knapp, Champion shampoo og den beste børsten (?) Artero.
Hvilken børste bruker du ?                                             - Voff


hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits