februar 2013

Svergie tur

Jeg stikker til Gøteborg i dag, og kobler alt av hund vekk, Lexie settes bort til bestevenninnen min og dermed ikke noe blogging før tirsdag igjen :)
(Bilde fra i sommer <3)


Ha en finfin helg folkens :D 
                - Bjeffes

Video: Lexie trekker meg

En liten snutt fra gårdsdagens trekktur på mini ski. Jeg er ikke helt stødig på disse enda, og på det ene punkte så var jeg litt for eplekjekk og trudde jeg skulle komme meg over de små steinene, men endte opp med et stort skrubbsår på leggen... Jaja. Jeg er fornøyd med trekkinga til Lexie! Vi har nemlig ikke trent særlig på at hun skal trekke forran, vi går som regel å trekker noe ved siden av hverandre. Men etter 3 turer på langrenn og en lederhund-husky med på den ene turen, så har hun skjønt det :) Jeg er litt dum og bruker noen kommandoer som "her", som gjør henne litt forvirret og tar kontakt med meg. *skamme seg julie*, men ellers går det ganske bra!

 

 

                 - Bjeffes

siste innkjøp og hundeinstruktør eksamen del 2

Har blitt en god del nytt siden sist ja, da blir det litt mye nå og sånn går det når jeg er teit og ikke tar meg tid til dette!
Har kjøpt verdens mest fantastiske trekksele fra Non-stop, nemlig Combined trekksele, denne er med mulighet for å trekke pulk, perfekt for oss! Jeg fikk den meget billig av en venn, men den selges i veldig mange dyrebutikker og hos flere dyrleger :) De er litt stivere enn andre trekkseler så jeg vil annbefale å prøve før man i såfall bestiller eller kjøper :)


Snow sokkene til Non-stopp, de er jeg også veldig fornøyd, hadde ikke trodd at de skulle vare så lenge som de gjør :) Brukt de på 5 lange trekk med langrenn turer, 3 trekk av pulk/kjetting og 4 joggeturer, er ikke litt slitt engang :D Fornøyd kjøper!


Masse Natures:Menu godbiter fra Alpha Dog, aldri hvert borti så gode godbiter! 


Trekk belte og kjøre strikk fra Breeders


Noen uker etter at jeg hadde kjøpt breeders, så fikk jeg denne fra en venninne, den er sykt digg + at jeg digger kamuflasje ^^


Disse Grinz ballene er utrolig kule, kan legge godbiter inni også :) kjøpt hos alpha dog .


Jeg går jo som sagt hundeinstruktør utdannelsen hos Oslo Hundeskole  (Geir Marring), så måtte jo skaffe meg denne :) Har ikke fått lest den enda da.


Kan virkelig ikke få nok av reflekser og lys! Kjøpt i nærmeste dyrebutikk :)

Tok første eksamen (teori) for litt over 1 uke siden, tror og håper det gikk bra :)

I morgen skal jeg få laget et snutt film av Lexie som trekker meg på mini ski :D
                - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits