april 2011

Lexie er 1 år!!!!

Lexie fylte 1 år i går og hun fikk gaver og tunfisk, noe hun elsker :D Jeg har glemt å blogge om det (shame on me), men ble påmint på det av at Lexie tok fram den nye leka si!
GRATULERER MED DAGEN SOM VAR LEXIE!!!!

                                         I AM YOUR QUEEN!

 

 

 

 


                                                                          - Bjeffes

Nå er de ukoselige krypdyra her igjen...

De sier at huggormen er fredet... men hm. Det syntes jeg ikke de skal være når de bor UNDERhytta mi....  Det er 3 store hunner som både bor under og rundt hytta mi.. og om 1 måneds tid så får dem barn :( ååååh, jeg vil ikke ha dem der... Lexie står jo ute i bånd veldig mye der, barn leker og det er hunder overalt der... Æsj altså.
I tillegg har flåtten kommet, noe jeg ikke plages av foreløpig! Jeg tror både Lexie og jeg har en type blod som ikke smaker godt. hehe, i fjord så var det flere ganger Fanny fikk masse flått og vi ikke noe, men vi lå på samme steder i skogen :p
Men hva gjør dere for å ungå flåtten? Bruker dere sånn grønt/hvitt gummi halsbånd?

Eller kanskie dere bruker RAV? Disse steinene skal visstnok funke veldig bra :D

Eller kanskie dere ikke bruker noe?

 

 

 

 

                                                                                    - Bjeffes




Utstilling og nye produkter!

Jeg skal ikke stille ut, men jeg skal være der å se på og hente varer til butikken. Flash skal være med, men Lexie skal være hos mamma :) Det skal bli morsomt å se andre Samojeder der og kanskie oppdrettern til Lexie er der :D Skal sende dem mail nå. Ellers lurer jeg på om du skal på utstillingen? Hadde hvert morsomt å sett noen bloggere der.

Vi har også fått inn flere nye ting nå. Søte senger, regntøy, redningsvest og mer, så stikk innom å se :D


Ha en fortsatt fin dag da folkens!

 

 

 

 

 

                                                          - Bjeffes







Mira og Bellaflash

Nå er jeg på jobb og her har vi internett!!! uff, er ikke lett å være blogger uten internett, men men. Mira har fått seg et fint hjem hos en dame med mye erfaring fra slike hunder! Og til meg har det kommet en ny Border Collie :D
Men først skal dere få se bilder av Mira :) Her er Runa med å:)

Mira skulle absolutt ligge i solen, skyggen er for pyser :)
Så er det Bellaflash, hun er en utrolig vakker RødMerle Border Collie tispe på 1,5 år. Hun er ikke misshandlet! Jeg har henne for å trene Freestyle, venn for Lexie og for å gjøre det enklere med Lexie. Når hundene er fri og jeg roper dem inn, så er det sånn at kommer Bellaflash så kommer Lexie å ;) Hvis ikke Bellaflash hadde vært der så hadde Lexie brukt lengre tid på å komme inn. Bellaflash er en liten pusher.
Men når jeg kom for å levere Mira og hente Bellaflash, da var det mange hunder da! F.eks. to rød tricolor BC på 10 uker, Ida og Iver. Lexie elsket å leke med dem!!

Flokkleder Milka.

Tittei!


Mira, Valle og Bellaflash

Sliten? Bellaflash, Lexie og Lufsen

IQ

Bellaflash har nå vært hos meg en natt og det har gått bra :)

Bellaflash elsker å bade og hun får Lexie lengre og lengre utti for hver gang :D Flinke jenter!



Håper dere koser dere!












                                                                         - Bjeffes

Beklager og Border Collie

Vi beklager lite blogging, men det er påske og vi har vært litt her og der, og mye skjer! Siden Onsdag har Runa vært med oss på hytten. På torsdagen hentet jeg en meget vakker Border Collie tispe, på ca 9 mnd. Hun er misshandlet til de grader. Hun har levd i en kjeller med en hel haug av andre Border Collie'r og Golden doodler... Hun er mager, ekstremt underdannig, skvetten, redd og ja, igjen veldig underdannig!!! Før tisset hun inne, gjemte seg under biler, la seg ned hver 5 meter og nektet å gå videre.
Når jeg hentet henne la jeg mest merke til hvor ekstremt underdannig hun var. Hun krøp bortover gulvet og med en gang en mørk manns stemme kom, la hun seg ned, ørene bakover og man så hele hun var redd. Hun tisset også på seg, når en mann med meget mørk stemme sa navnet hennes. Han ville bare kose, men dette var da skummelt og jeg tipper det er fra forrige eier som da misshandlet alle disse hundene! Helt forferdelig!

Men Mira har kommet seg utrolig fort og etter bare 3 dager så har hun fått kjempe stor tillit til meg og litt tillit til fremmede. Nå tørr hun til og med å spise fra hånden min, hun kryper ikke bortover bakken like mye og er rett og slett blitt  veldig tillitsfull! Hun elsker å ligge i sola og bading er også gøy :D Hun er veldig lærevillig!
 Bilder har jeg tatt, men å få dem inn på mamma's pc er ikke allitid like lett! Men prøver så godt jeg kan :)

PS: Det er kjempe salg i butikken nå! Så stikk innom :D Fortsatt god påske!

 

 

 


                                                                    - Bjeffes

I am your friend


I am your friend,
both when your in your joy and your sadness

 

 



 


- Bjeffes

Alene på jobb, men Lexie holder meg med selskap

Siden Ina fikk seg en søt liten chihuahua valp i går, så er det min første dag alene på Alpha dog, men jeg er heldig som har med meg Lexie på jobb, selvom hun ikke syntes det er like kult....  Eller, hun bruker tiden på å sove og sjarmere kundene :)

Her er den bitte BITTE lille valpen til Ina :)

Syntes hunden/e dine det er kjedelig å være med mamma på jobb?










                                                         - Bjeffes

Minner om fotokonkuranse

Minner om fotokonkuransen jeg holder med flotte premier fra Alphadog. Fristen går ut den 30 April, så dere har fortsatt tid på dere :)  Lykke til :)

Er du med?

 

 

 

 

                                                             - Bjeffes











Nye fine produkter!

Nå har vi fått inn nye produkter i butikken! Er vanskelig å holde fingrene fra fatet her altså! men siden Lexie er så rå på bamser så vil jeg helst bruke opp alle mine gamle bamser før det blir noen store innkjøp av bamse aktige leker :)
Vi har også fått inn flere bandanas, som camo i rosa og andre fine farger og mønstre!
Peace bone 119,-

Bonebook toy 109,-

I<3NY toy 95,-


Hva syntes du?

 

 

 

 



                                                             - Bjeffes

Første møte med Samojeden Kenzo

Tidligere denne uken møtte jeg på Gaute og Samojeden Kenzo, jeg ble veldig glad da det ikke er mange av oss Samojed eiere! Så vi avtalte å møtes i dag på hundejordet i Torsovparken. Kenzo og Lexie ble fort gode venner, og det ble litt sånn Samojed banden mot de andre.
Man ser godt str. forskjellen på hannhund og tisper av Samojeden og jeg har selv opplevd flere ganger at folk har trodd at Lexie er en blanding selvom de har eller kjenner til Samojeden :p Hun er litt liten til å veie 21 kilo, men tispene går vel fra 18 til 23 kilo, så.
Menne denne store kosebamsen skal vi få møtt igjen og det gleder vi oss til!




Goingene!

 

 

 



                                                    - Bjeffes

Vi bor visst på landet, men hva er dette da?

Lexie og jeg har vært hos vår gode venn Kevin, i Skiptvet. Skiptvet ligger i Østfold, så er ikke så langt, men du merker at du er på landet når det går en stund mellom hvert bosted, som da er gård og gutta kjører traktor! Og klesstilen er ganske anderledes på mange av dem. Det går i caps med skikkelig bøy og jobbklær. HERLIG!
Men vi koste oss på jordet, med masse løping, spenstige hopp og pinner!

Lexie var også kjempe flink på vei hjem i dag, på toget og på Akerbrygge! vi måtte nemlig sitte å vente i 1 time i solen! Da fikk jeg testet Lexie litt ekstra :) Så jeg la fra meg tingene mine og ba Lexie legge seg ved siden av! Så ba jeg henne bli og så gikk jeg lengre og lengre unna henne( gikk ikke så langt unna, da dette tross alt var på akerbrygge og det var masse fugler, mennesker andre hunder osv der. Så ble vel kanskie 9-10 meter), men Lexie ble faktisk liggende vær gang :D Det merkes at hun begynner å forstå det en del! Vi sliter litt med det ut, men får det veldig bra til inne, så dette var en positiv opplevelse, da det var såppas mye distraksjon!! :D

Det var mye vind på båten, men så ut til at Lexie nøyt det en liten stund, men det ble litt for mye etterhvert så da gikk vi inn igjen :)

Når vi kom hjem var Lexie rimelig sliten, så hun valsa bare bort i skyggen og sovnet :D

Hvordan har helgen din hvert hittil?










                                                    - Bjeffes

Ett stykk stolt matmor!

I det siste har det blitt mange turer til stranden, her er det som regel ingen på denne tiden av døgne, da resturanten der nede ikke har åpnet enda (jippi for oss) Så når vi kommer ned dit er det bare å ta av båndet med en gang, digg! Og Lexie har bare blitt mer og mer glad i å gå i vannet! Nå er det sånn at hun springer ned med en gang, går ut til magen og opp igjen. Dette skjer gang på gang. Herlig å se på! Jeg jubler :D aaah, så deilig altså!


 Minner om fotokonkuranse :)

 

 

 



                                                       - Bjeffes











Dvergpinscher, noe for oss?

Som noen sikkert vet, så titter jeg på ny hund og tenker da kanskie litt mindre denne gang. Så er det flere her på Nesodden som har DvergPinscher og jeg syntes denne rasen er veldig interessant! En spretten og lettlært hund, hvertfall hvis den er glad i mat. Det er fine hunder å bruke i Freestyle, Agility, Lydighet osv :)
Det er opprinnelig en rottehund fra Tyskland, men blir ikke akkurat brukt som det nå. Den er mer brukt som selskapshund og treningskompis! Det er også en fin familiehund hvis man lar hele familien trene den, hvis ikke kan den bli en skikkelig enmannshund.

Mye av grunnen til at jeg tenker på denne rasen er at den er såppas spretten og glad i å jobbe! Også er den liten, noe jeg er keen på nå som jeg har en såppas stor hund. Jeg tenker det kan være litt deilig med en litt mindre hund også da med liv i kroppen!
Kjenner du til Dvergpinscheren?

 

 



                                                             - Bjeffes

SALG HOS ALPHADOG!!

I morgen er det SUPER torsdag!! Vi har da 20% på alle vinterklær og kjøper man varer over 500,- får du med en provit godbit pose! Salget gjelder både i nettbutikken og i selve butikken :) I morgen har vi åpent fra 12:00 til 18:00, stikk innom da vel :D

 

 

 

 

 

                                                     - Bjeffes



Nå er det min tur til å holde en fotokonkuranse!

Jeg holder nå en fotokonkuranse, hvor temaet er fart! Det skal være fra 3 til 5 bilder av hunden eller hesten din som løper i en "remse", altså sammenhengende bilder! Egentlig er det sånn at bildene skal være sidevedside, men det dropper jeg her på blogg.no, da det ikk er plass til det :) Det kan være fra siden, at dyret kommer løpende mot deg, eller løper fra deg. Så lenge du ser at det er "fart".  Hvorfor jeg har med hest å, er at det er flere som både har hest og hund, kanskie man har finere fart bilder av hesten sin :) Har desverre ingen premier til hest!
Jeg er veldig glad i hunder med litt fart, og digger bildene man får ut av det!!
Hver person kan legge ut 2 bidrag! Har du flere enn to hunder/hester kan du legge ut 1 bidrag av hvert dyr :) Lag ett innlegg hvor du legger ut bidraget ditt og link til det på en kommentar :) Hvis du ikke har blogg, så send det på Julie-henriksen@hotmail.com :)

Tema: fart av hund eller hest
Hvor mange?: 2 bidrag pr person, har man flere enn 2 dyr, kan man ta ett av hvert (har du 4 dyr, tar du 4 bidrag)
Premie: 2 ting fra Alphadog
Frist: 30 April

Hvor mange bidrag som kommer til finalen vet jeg ikke! Det kommer helt ann på hvor mange bidrag som kommer inn :)
Her er mitt eksempel :


Premien er 2 ting fra butikken, man får velge mellom en ting av utvalg nr 1 og en ting av utvalg nr 2 :)
Utvalg 1 : blå ball (som ikke spretter)

Cupcake med lyd

Donut med knitrende lyd

Shimmering Mist

Dry Dog instant clean

Sparkle and Shine shampoo

Bandana

Utvalg 2:
Godbit-dispenser

poseholder (kommer i flere utseender og farger)

Provit svineruller fylt med vom

Økologiske godbiter, NAM


Da vil jeg bare ønske dere lykke til alle sammen!

 

 

 

 

                                                            - Bjeffes

Resten av gårsdagens bilder








Du flotte Bordeaux som fant tonen!

en meget vakker Flatcoated!!



Møkkaunge...... neida <3

 

 

 

 

                                                    - Bjeffes


























Dagens innkjøp, STORFORNØYD!

Dette har jeg ventet på altså! Nå kom det plutslig noen penger inn på kontoen, så i dag kom jeg på jobb med penger i hendene,deilig! Jeg kjøpte en ting til, men det er en bursdags gave, så den får ikke dere heller se enda :) (28 April er Lexie 1 år). Den lille blå her til 69,-

Håndlaget bambushalsbånd og kobbel, 299,- stk, 499,- samlet (noe jeg har ønsket en stund)

Økologiske godbiter, nomnomnomnom, 69,-

17 mai strikk (til Fanny) 10,-

Shimmering Mist, 39,-

Hva syntes du?



 

 

 

 


                                                   - Bjeffes

Hundejordet i Frognerparken

Som sagt tok Lexie og jeg med oss Ella til Frognerparken for å leke litt med nye venner, og da mener jeg MANGE nye venner!! Her var det mange hunder av alle størrelser og fasonger, det var Chihuhua, Pomeranian, Boston Terrier, Engelsk Bulldog, Pincher, Bull Terrier, Toller, Golden, Bordeox, Ridgeback, Border Collie, Settere, Flatcoated, Weaten, Boxer, Riesen Schnauzer, Newfoundlander, Leonberger, Osv, det var virkelig mange hunder der i dag!
Jeg syntes det er så stilig når folk tørr å sosialisere og trene småhundene sine til å være med store hunder :) Så dette var herlig å se!
NB!!!! BILDERAS




Denne lille goingen på 3 mnd, fikk meg til å dåne! Skikkelige klumsete!

I fartaaa!

Sjekk ut denne vakringen a! Seriøst!

Resten av bildene kommer i morgen, da kameraet gikk tom for strøm under nedlastning :(
Har du vært i Frognerparken før? Hva syntes du om bildene?

 

 

 

 

                                                           - Bjeffes

Gårsdagens jobb og kos!

Stakk innom jobben i går og tok da med meg Lexie, gikk litt i Slottsparken også var Lexie utstyrsmodell.


Lexie syntes det var veldig kjedelig å se på noen svartkledde menn gå rundt med gevær...

Når de egentlig burde danse for slottets ekte prinsesse (a)

Hun må lære seg å bli der hvor hun skal, hvis ikke blir det vansklig å ha deg med på jobb Lexie :)
Det er synd Lexie har så mye pels i denne sammenhengen, men det er en Step-in sele som vi akkurat har fått inn :) veldig fin å!


Litt feil produsering må jo til ...

Seinere på dagen fikk jeg melding av Runa hun lurte på om jeg ville bli med på tur med lille nydlige Rufus. Han er en veldig vakker Pomeranian på 1 år, han er kusina til Runa sin, Siri !

Men nå skal Lexie og jeg ta med oss Ella til hundejordet i Frognerparken :D Så hadebra :)
Hva syntes du om selen? Er ikke Rufus bare helt skjønn?

 

 

 


                                                   - Bjeffes

Første dag på Alphadog og nye varer :)

En god start på jobben, det må jeg si! Ina er en veldig hyggelig jente og veldig behagelig å jobbe med :) Så i dag har vært en super dag! Vi fikk også inn nye bånd i dag, mange kjempe fine halsbånd :) Og noen jeg så absolutt bare digger! Her er det bare noen av mange, så du får titte innom Alphadog !





Noe du likte? Håper du stikker innom oss eller nettsiden :)

 

 

 


                                          - Bjeffes











hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits