juni 2012

fy fader å den hunden

PLUTSELIG skulle snorke som en gammal, forskjøla gris!!!!! Dette er til å bli gal av altså!!! Jeg hadde akurat sovnet, også neida tror du ikke den dotten skulle vekke meg da?!!?! Altså ja, hun er søt og alt det der, men jeg skal opp om 5 timer og 15 min................ Så gå tur med henne, etter det kjøre bil i 2 timer, rett på møte og omvisning, kjøre bil i 2 timer, rett å trene lydighet også på jobb.... Maaah.
Jeg hører snorkingen hennes bedre enn når jeg taster, sier ikke det litt hvor høyt hun faktisk snkkkkkkrrrrkkrkrkrkrkkrkrkrkrkrksskrkkrssrkr   
Jeg må unnskylde den rotete søpplekassa i bakgrunnen...... Men sånn sover Lexie innimellom på meg, når jeg sitter å strikker eller tegner på gulvet :p


Jeg håper virkelig at dere andre sover godt nå, og håper at jeg ser får sove og den dama holder seg for nesa snart"!"!!!

GOD NATT :)
                   - Bjeffes

fant bilder fra tiden med Mali

akurat nå ligger Lexie og jeg på terassen og slapper av (i skyggen). Så kom jeg over disse bildene her som jeg har glemt å legge ut.


Bursdagselskap. Amalie ble veldig glad i Mali, og Mali koste seg i fanget hennes:) Hun fulgte til og med etter Amalie hele tiden, skulle leke og kose :D

et stykk sliten Lexie! Hun elsker å ligge på ryggen ;p

Ha en fortsatt fin dag folkens ;)
                   - Bjeffes

en helt forjævlig opplevelse!

I går var virkelig ikke dagen... Lexie og jeg gikk en grei morgen tur, avføringen var fin og normal. Var på liten lufterundet rundt 3 tiden, rett før jobb. Alt var fortsatt helt fint og ingenting tydet på at hun var syk. jeg er ferdig på jobb klokken 9 og da pleier vi å dra å spille fotball. I mellom tiden der har jeg en avtale med søss at hun tar med seg Lexie på en god tur. Klokken halv 10 ringer søss meg og jeg hører Lexie bokstavelig talt SKRIKE av smerte i bakgrunn, jeg kunne høre at det var Lexie. Det skar i hele meg, jeg kjente hele kroppen min ble helt svekket og falt sammen i tårer. Jeg tenkte jo det værste og søss hadde ikke klart å fortelle meg hva som egentlig skjedde. Lexie fortsatt å hyle i bakgrunnen og søss fikk endelig fortalt meg at hun står å bæsjer og det er noe hun ikke får ut. Hun hadde bæsjet ned hele baksete i bilen, i gangen til en kompis og sto å bæsjet og skrek... Jeg ble kjørt ned med en gang å møtte en helt utslitt hund som ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Hun hoppet opp meg, var super glad, men samtidig ropte etter hjelp, jeg kunne se det så godt i øynene hennes, dette gjorde virkelig vondt!
Det var ikke stort jeg kunne gjøre, men jeg satte i gang med å masere magen og hoftene hennes. Jeg tenkte at det beste måtte være å få bevegd på seg, så vi bare gikk rundt i gatene, hver gang hun stoppet å skulle bæsjet, så skrek hun. Det var helt forferdelig å se på, tårene bare rant og rant, og de renner forsåvidt nå av tankene på de forferdelig skrikene...
tilslutt virket det som om hun fikk det ut, det var en klump. Hun ville plutselig leke med meg, hentet seg en pinne og hoppet rundt, smilte til og med. Og plutselig var det på'n igjen. Jeg tenkte vi skulle være lengst mulig ute og bare se om det kom noe mere ut, så vi ble kjørt opp til fotballbanen igjen og var der til klokken halv 1 på natten. Det tar ca 3 kvarter fra banen og hjem til meg og selvom Lexie endelig virket fin så gikk vi hjem! Hun pep noen ganger i natt og gikk ut for å tisse, men ikke mer. I dag tidlig kastet hun opp noen ganger. Men nå virker hun helt fin, bare helt utmattet!

noen lurer kanskje på hvorfor vi ikke dro til vetrinæren? Vetten stenger kl 17 på Nesodden, jeg kunne ikke ha tatt hun med meg på buss og båt til oslo for hun måtte bæsjet hele tiden og jeg ønsker å la ting gå av seg selv. Jeg ønsker å ha et mest mulig "økologisk" og naturlig liv for både meg og hunden min, men hadde hun fortsatt i dag så hadde jeg dratt til dyrlegen :) Håper på at dette aldri skjer oss igjen!!!!!

Har du opplevd noe lignende?             - Bjeffes

Den siste tiden

Er det andre enn meg som har skikkelig daff tid nå? Jeg er så sykt allergisk, så jeg blir så sliten og bare skikkelig giddalaus:(
Men her kommer hvertfall noen bilder av hva som har skjedd den siste tiden ;) vi har jo kost oss fordetom jeg ikke er helt i mitt fulle fem.

Mali mor <3

Feiret bursdag, så da fant Mali ut at fanget til søss var digg å ligge på ;)

Vi har kost oss masse i hagen!


Men nå skal vi dra å prøve ut en ny skogssti og se om den er bra :) så får dere ha en fortsatt fin dag!

 

 

                                - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits