juli 2011

Domkirken i går

Dro til Oslo domkirken i går, helt forjævlig stemning...  Tok først noen få bilder, men når jeg la ned blomstene mine brøyt jeg sammen... Helt ubekripelig alt dette her. Det kom to gutter på rundt 15 år og nærmest bar meg bort til en krakk og satt ved siden av meg og vi begynte etterhvert å prate. Kjempe trist, han ene visste ikke om broren sin levde eller ikke. Plutselig begynner han andre å gråte og sier at det er bestekompisen hans. Helt jævlig....
Tomt og dystert i oslos gater, helt feil... det er ikke sånn det skal være.
Bano Rashid, nå må du se å komme deg hjem! Diderik Aamodt Olsen.... Vi savner dere!
Kristian... Du er helt fantastisk, jeg savner deg veldig og håper du dukker opp snart!

Rosen som står for håpet til Bano, Diderik og Kristian!

De hvite blomstene som står for det store tapet på mange vakre mennesker!!

Jeg er helt taus....

 

 

 

 

 

 

                                                                   - Bjeffes
Jeg tenner et lys for de som er borte, ett lys for de som er skadet og ett lys for alle de som er rammet!

jeg tenner tre lys! Ett for de som er borte, ett for de som er skadet og ett for alle som er rammet!

Jeg får bare flere og flere forjævlig meldinger og noen få gode meldinger. Flere venner ligger nå på sykehuset, noen er mest sannsynelig døde og flere er savnet. Fikk en tlfon ista fra en god venn, han fortalte at han hadde ligget i skjul da bestekompisen hans hadde kommet løpende forbi, han kunne ikke si noe til han, han kunne ikke avsløre skjuleplassen sin. Han gjemte seg med mange andre og ville ikke avsløre dem. Han så da at bestekompisen sin ble skutt i armen og falt, etter det har han ikke sett han.
Jeg håper du lever Kristian!!! du er en helt fantastisk person! Bano, Harald, Fredrik og alle dere som fortsatt er savnet, uff, jeg håper virkelig at dere lever! Dette her er bare heelt sykt og forferdelig. Rene slakteriet, det er som på film....
Jeg skal nå i kirken for å legge blomster og tenne lys, etterpå skal vi samles med venner og noen venner som har overlevd fra utøya...Helt ufattelig!
Håper dere har det bra og ikke kjenner noen som er rammet av denne forferdelige tragedien! Her er det stor sorg, merker på hundene at de skjønner en del. Alle tre ligger ved bena mine og titter innimellom opp på meg med triste øyne. Her er det stor sorg i hver skjel.

 

 

 

 

 

                                                                                    - Bjeffes

Lenge borte og forferdelig dag...

Vi har vært i Gudbransdalen på rafting, og jeg passer en langhåret Vorsteh så jeg er egentlig på hytten uten nett. Men akkurat nå har jeg blitt hentet hjem pga denne forferdelige dagen!
Dagen startet med at jeg og en kompis våknet innmarri sent og tenkte at vi måtte komme oss til oslo med første buss, da det nesten var tour de frans tid på tv'n... Jeg fulgte kompisen min til bussen, men bestemte meg for å ikke bli med da jeg var veldig sulten! Så jeg og hundene gikk tilbake. 10 over halv 4 ringer broren min til meg og virker dødsredd. Han spør kjapt om hvor jeg er, da han visste at jeg hadde tenkt meg til oslo, men jeg forklarer at jeg er på hytta og lurer på hva det er. Han forklarer da at han på NESODDEN kjente bomben, det ristet mer i huset enn når folk sprenger for å bygge hus... (Nesodden er halvøya til oslo, men fortsatt ganske langt unna) Jeg blir dødsredd og kommer plutselig på kompisen min, jeg visste når han var inne i oslo, jeg visste at han skulle være på jonsrudtorget ca 2 på halv 4.. jeg ringer gang på gang, men ikke noe svar, sender flere meldinger men ikke noe svar... man tenker jo det værste. Etter 1 og 1 halv timer ringer han og sier beklager for at han ikke hadde svart, men hørte det ikke og var for opptatt med å ta bilder til å sjekke mobilen... dumme dumme fotograf :p
Jeg hører på radion og får plutselig høre om utøya og skytingen. Jeg ringte rundt med en gang, da jeg visste om mange av mine venner og bekjente som var der. Får senere høre at de fleste har kommet seg trygt hjem, men noen av de, har måttet svømt hjem og er selvfølgelig helt ødelagt. Men er også noen som dem ikke vet noe om. Utrolig ubehagelig å sitte å ikke kunne gjøre noe, ikke vite noe. Og det å tenke på at jeg kunne ha stått på jonsrudtorget selv med stakkars 3 hunder....
Jeg er helt sjokkert..... Jeg venter på telfoner om hvordan det går. Blir nok ikke mye søvn i natt..
Håper alle dere andre har det bra!

Jeg tenner ett lys for de som er borte, tenner ett lys for de som er såret og tenner ett lys for alle som er rammet!

 

 

 

 

                                                                          - Bjeffes

Var innom øytun friluftsliv og trekkskole

Men det er vansklig å få lagt inn bilder uten kabel og når jeg først kommer hjem skal jeg på hytta. Så jeg skal se hva jeg får til Så fort jeg har tilgang på nett når jeg er hjemme :)

Men tilbake til pointet. Tok med meg Lex på en liten tur, men endte opp med å gå oss vill. Så tenkte bare at jeg skulle gå etter all bjeffing jeg hørte og kom da fram til høyskolen med hundekjøring, ganske stilig plass egentlig! Jeg begynte å prate med to veldig hyggelige jenter, gjestfrie som de var så ble vi der en liten stund og koste med noen nydlige valper! De var veldig skeptiske til Lex med en gang. bjeffet og peip på henne, men så fant de ut at hun var ganske deilig å ligge inntil! Så sovnet de i den gode varme pelsen hennes ^^

Håper alle har en finfin sommer :)

 

  

 

                                                             - BjeffesVi drar til ALTA!!!!

I morgen, eller teknisk sett i dag, så tar vi flyet til Alta. Jeg har lenge drømt om å dra dit, har en film av at jeg snakker om reinstyrene og den kalde deilige fjell luften. Gleder meg virkelig som en liten unge, og tror og håper at Lexie kommer til å kose seg sykt der! Vi begge to er glad i kaldere vær, så dette blir nok fantastisk!
Jeg håper på å få låne et kamera der oppe, da jeg har mye å bære på og ikke er særlig keen på å miste/glemme eller ødelegge speilrefleksen min :((( Vet ikke helt hvor ofte det blir oppdateringer fra meg for å si det slik, vi skal gå mye på fjellet, fiske og trekke med de 4 FANTASTISKE Husky'ne til min venn Torkel :D Dette blir rått!
Lexie : Aaaooooooooyeah! Vi skal til kaldere strøøøøøøøøøk!!!!!!!

Hva skal dere uka som kommer? Kos dere!

 
 

 


                                                                       - Bjeffes

Telttur med Anette og Dennis!

I går kom vi hjem fra en flott tur i marka! Men dagen før det, når vi lette etter telt fant vi ikke noe, så vi tok en spontan tur til Intersport og kjøpte et telt. Veldig flott telt egentlig, men det tok ikke lang tid før det ble hull i myggnettingen... hehe. Dennis ble stående alene inne i teltet, så han prøvde å komme seg ut :p Men men, det var mulig å sove der fordetom!
Slitne etter en aktiv dag :)


Vi har tid til en liten sovenap når vi venter på toget hjem :)


En super koslig tur!

 

 

 

 

 

 

                                                            - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits