september 2011

Vi har en ugle i hus!

Denne lille søte perleuglen fløy på vinduet vårt for noen dager siden. Vi er så heldige til å ha muligheten til å pleie den, så hun bor på rommet mitt :) Vi fikk besøk av en ornitolog, som mener at hun mest sansynelig har fått en hjernerystelse og har blitt svekket i musklene på den ene siden av kroppen. Siden hun kan noen ganger falle over til venstre side. Men hun har blitt veldig mye kvikkere etter kyllingkjøtt til frokost, middag og kvelds. Deilig å se hvordan hun kvikner til for hver dag!
Ugler er også noen helt utrolig rolig og behagelig vesner. Ikke noe redde i det hele tatt, Lexiee kom løpende mot meg når jeg hadde hun i hånda, merket ikke noe forskjell på hun, hun bare sto der. Men Lexie har blitt rolig og flink da!
som dere sikkert har skjønt så er hun mestsansynelig en jente, men vi kaller henne Hedvig :) hehe
Jeg håper bare hun klarer seg!

Har du passet en fugl før? Kanskie et annet dyr?

 

 

 

 

 

 

                                                                     - BjeffesI found my new dreamdog

Louisiana Catahoula Leopard dog, har du hørt om den? Det har nemlig ikke jeg, jeg har akkurat fått meg iphone og fant en app med bilder og info om hunderaser. Kjekk å ha når jeg skal vise andre hva slags hund jeg mener i diskusjoner og sånt ^^ Så Plutselig dukket denne rasen opp, herregud så vakker! Jeg er jo veldig fan av merle og spesielt rød merle, Det var det første jeg så også har jeg lenge sett etter korthåret merlet hund. Men har bare funnet små, som chihuahua og dverg dachs osv!
Jeg vet enda ikke så mye om den, så gemytt messig kan det hende at den så absolutt ikke passer meg, men jeg prøver å lese meg fram til det :D Vet du noe om den?Er den i det hele tatt lovlig i Norge? Den kommer visst i mange farger, men det ligger flest merlet bilder ute som jeg fant hvertfall!


Bildene er hentet fra google
PS: Beklager foresten lite blogging, men skolen har startet, jeg har startet å trene styrke etter skolen, så er det trening og smått med jobb :p Så mye som skjer!

 

 

 

 

 

 

 

                                                                - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits