november 2010

CanineCorner's konkuranse

Det er konkuranse tid nå, virker det som! hehe.

Hun har en konk som handler om "Beste hundeminne" Noe jeg tror jeg har litt for mange av.
( http://caninecorner.blogg.no/1290373230_konkurranse_beste_hun.html )

Men jeg får vel ta det med min første Labrador. Hun var virkelig en herlig skapning! Når hun var 8 måneder skjedde det noe som ikke var så hyggelig, men som fikk meg til å innse hvor smart hun var og hvor mye jeg betydde for henne. Mennesket er alt for en hund! Jeg har pusteproblemer og noen ganger besvimer jeg av det, vi vet ikke helt hva dette kommer av. Men en kveld hvor jeg og Birka var ute å lekte i hagen og plutslig falt jeg om og besvimte. Birka ante fare, hun gikk til døren skrapte, hylte og bjeffet. Pappa har fortalt at det hørtes ut som om hun gråt. Hun bjeffet aldri, så pappa kom ut for å se hva som skjedde, da han åpnet døra så han Birka løpe til meg og legge seg oppå meg, akkurat som om hun skulle holde meg varm! Tror hun har blitt en utrolig fin fotfølger! For hun er nå førerhunden til en svaksynt i England!      - Voff fra Lexie og Julie

hormoner!

Lexie er nå 7 måneder og har gått over til de voksenes verden! Hun har fått løpetid og alt annet enn meg er kjeeempe intressant! Men møte med andre hannhunder går supert, eller hun er kjempe intressert, men de er ikke så intressert. Men hvis noen prøver seg på parring, så blir hun sur. Det er så absolutt ikke lov, da bjeffer hun, går vekk og bare skotter bort på hannen. Jeg vet ikke, jeg ser det litt på som positivt.
Jeg har tenkt på valper, men ikke i 7 måneders aldern og med hvem som helst han! Det skal være en hann av samme rase og med fin bakgrunn uten sykdom!

Truse er ikke noe jeg er for, for da lærer ikke hunden å vaske seg. Men her hjemme hos mamma hvor det er hvite ting overalt, som ikke er lett å vaske, så måtte jeg rett og slett ha det på når Lexie er inne. Lexie er en sexy tispe, med en sexy truse.... hehe. Dårlige bilder pga jeg bruker mobilen, må få fikset speilrefleksen min snart :)                   - Voff fra Lexie og Julie

Fotokonkuransen til Sheltien Chanel

Sheltien Chanel har en foto konk nå, som handler om lykke! Stikk innom og sjekk det ut.
http://sheltiedagboka.blogg.no/1290259275_20nov2010.html
bilde 1: Lexie og Susi, vennskap!


bilde 2: Lexie i farta med pinne!            - voff fra Lexie og Julie

Dogs4all og Crufts

Er det noen som skal på Dogs4all? Tror jeg får med meg søss og hennes Ella, så drar vi dit en tur! Er jo ganske kult at såppas mange raser er der og så mye som skjer! Men er det noen som vet hvor mye det koster bare for å være der? Det står ingen priser på siden dems.
Også en ting til, er det noen som har hørt om Crufts dog show?  Det er hvertfall verden største hundemesse, som skjer i England. Det høres utrolig kult ut, så jeg prøver å få med meg noen og tror det blir tur dit til våren! Hadde jo hvert kult hvis noen skulle dit også møttes!
http://www.crufts.org.uk/
På utstillinger som er inne i Norge, så er det alltid for lite med plass. Man må noen ganger gå ut på ringen for å komme seg til en plass, sånn er det ikke på Crufts!!! Digg!         - Lexie og Julie

Schumi...

I starten funket alt ganske bra med Schumi, men jeg merket etterhvert at Schumsen trenger mye mer oppmerksomhet og kos enn det jeg klarer å gi han! Når jeg koser med Lexie eller gir hun oppmerksomhet, blir han sjalu og kommer å dytter henne vekk og steller seg forran meg. Nå får verken Lexie eller Schumi nok oppmerksomhet, så jeg har bestemt meg for å levere han tilbak til helgen.
Utrolig synd, for han er egentlig en utrolig fin hund! Han er veldig lydig, kan mange triks, holder seg rundt meg, passer på Lexie, henter Lexie hvis hun ikke kommer når jeg roper og sånne ting. Men men, det blir bare feil så jeg velger å levere han tilbake :) Får bare krysse fingrene på at Schumsen finner seg en ny og fin familie, hvor han får alt det han trenger!

           - voff fra Schumi, Lexie og Julie

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits