desember 2011

Nyttårsaften og stakkars fanny:(

Jeg begynte å gråte, jeg får så vondt av å se henne sånn!! Vi gikk tur til senteret for å handle smått, mens mamma er inne å handler så står jeg og hundene utenfor. 20 meter unna oss står det noen som selger fyrverkeri og plutselig skyter dem opp 5-6 skudd. Ikke nok med at ga ny er sykt mammadalt men hun er jo livredd fyrverkeri! Så hun hoppet opp og krasjet i vinduet flere ganger, prøver å rive seg ut av halsbåndet og mens jeg prøver å roe henne ned ved å sett meg ned og holde rundt henne, så biter hun meg i hånden. Jeg bare ignorerte det, men faen å vondt det gjør... Men det var jo ikke hennes feil stakkars:(
Hun satt og skalv som bare søren, gråt og prøvde å gjemme seg i armene mine samtidig som hun tittet febrilsk etter mamma! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, skulle jeg gå derfra? Nei, jeg hadde ikke klart å fått hun med meg siden hun visste at mamma var inne. Og kunne da risikert at hun rev seg løs og noe skjedde henne. Så mens jeg gråt og holdt godt rundt henne, begynte jeg å synge rolige barnesanger for henne. Til min store glede klarte jeg å roe henne ned!

Da ny er jo tidligere misshandlet og når hun kom til oss som 6 åring var hun helt ØDELAGT!! hun ble jo selvfølgelig utrolig mye bedre på alt hun ikke taklet etter masse trening, men dog er hun helt panisk ved fyrverkeri:/

I år fant vi ut at vi setter opp en gapahuk noen km inn i skogen forbi hytten vår og tenner bål der. Muttern og stefar tar med seg hundene dit i morgen og skal være der til klokken blir 01:00. Syntes det er kjempe bra at dem gjør det og håper at det blir bedre der!!!
Hvordan er din hund ved fyrverkeri? Hva skal dere gjøre med hundene i morgen?

(ps: prøver foresten mobil-blogging for første gang, så får vi se hvordan det går:))
-Bjeffes

 

hund nr 2, hva skal jeg trene h*n i?

Jeg har tenkt mye på det med hva jeg skal trene Aussie'n jeg skal ha i. Det finnes så mye interessant, så mye som kan passe både meg og en Aussie. Jeg håper f.eks på å få besøke en som heter Peder og samboeren hans Liv Tone. De ha Maller og Dobermanner som de trener i skyddsøvelser, spor, FCI lydighet, minehunder, så trener innen RIK brukshund.

Disse tingene Peder og Liv Tone trener hundene sine i kan ikke jeg så mye om og jeg ønsker å lære meg mer om det. Og jeg syntes det er kjekt å få sette seg litt inn i det før jeg får Aussie'n og kanskje teste Lexie i det :)
Det også for å se om jeg liker det, og når jeg sier det, så er det ikke en spesifikk ting jeg snakker om men flere typer hundesporter, så langt jeg rekker å komme før neste hund da selvfølgelig.
Men de områdene jeg virkelig tror vi kommer til å drive med er vel å konkurrere i Lydighet, trene en form for spor (kanskje prøve oss som ettersøkshund?) hadde jo hvert spennende og hjulpet rødekors :) Rundering er jo noe jeg syntes virker morsomt, så det må hvertfall prøves!
Etterhvert skal jeg lage et innlegg av direkte hva jeg ønsker at mitt neste hund skal kunne og ikke kunne.

Hva syntes du om de foreløpig "planene" mine? Satte du deg ned og lagde planer før du fikk hunden?

 

 

 

 

 

                                                                    - Bjeffes

Yorkshire Terrier og hjemme hos mamma

Da har Lexie og jeg kommet oss til mor og koser oss med Fanny mor! Her skal jeg være til nyttårsaften, mens Lexie skal bli igjen i noen dager. For Lexie skal være såppas heldig å få være med mamma og Fanny inn i skogen på nyttårsaften (lager innlegg om det siden)

Men over til noe helt annet, mamma har falt for Yorkshire Terrieren, så jeg lurer på om dere kanskje har noe erfaring om den ? Jeg har nemlig meget lite erfaring med dem, men søte er dem :)


 

 

                                                                       - Bjeffes

kaste ball en stresslek?

Jeg hører så mye rart og det siste året har jeg hørt noen prate om at "hunden blir gal i hodet når den løper etter ballen", "Alle som kaster ball med hunden har en stressa hund", " Man ødelegger hunden av å kaste ball med den" osv osv.
Både Lexie og Ella ELSKER å løpe etter ball/frisbee eller annen gjenstand. Når jeg går på tur i skogen pleier jeg å kaste pinne hvis det passer seg sånn, når jeg er å trener lydighet osv på banen pleier jeg å kaste ball som belønning for en bra treningsøkt og for å vise at nå er vi ferdig for i dag. Jeg kan ikke akkurat si at Lexie er en stressa hund, når dette skjer er hun bare kjempe glad og døds fokusert (så lenge det varer da). Ella skal jeg ikke si så mye om hun er stresset eller ei, jeg har vel egentlig ikke nok grunnlag for å si noe om det. En nervøs hund er hun, det kan jeg si! Men jeg tviler sterkt på at det har noe med at vi har kastet ball med henne :p haha
Her om dagen når jeg trente på banen så kom det en eldre dame med sine to Tervurener (Har faktisk aldri sett dem før) og ropte til meg " Du er en dårlig hundeeier! Stakkars hund! Ikke bare at du kaster ball med den og stresser den, men på is i tillegg da!" også gikk hun..
Først var jeg helt sjokkert, så begynte jeg å le også skjønte jeg ikke en pøkk :p
For det første så er det ikke så mange andre steder det ikke er is, hvis ikke det er det så er det salting eller vått. For det andre så drev hundene hennes å utagerte til de grader på oss og var helt innstilt på å komme seg til oss, (og det så ut som hun hadde sånn anti-hopp-trekksele på den ene) mens Lexie satt LØS og hadde kontakt med MEG. OHYEAH, slå den du kjerring! (unnskyld språkbruket, men ble litt frustrert...)


Hva mener du om denne saken? Blir hundene stresset av å kose seg med litt ballkasting i ny og ned?

 

 

 

 

 

 


                                                               - Bjeffes

Ang. hund nr 2

Jeg var nok i litt for mye lykkerus sist jeg skrev om hund nr 2. For det er jo for det første enda ikke sikkert at jeg kan få valp fra det kullet jeg ønsker akkurat nå. For det første så kanjeg jo ikke forvente fargen jeg ønsker også er ikke matmor sikker på om hun ønsker å sette valp ut på fôr. For det er det jeg ønsker meg aller mest, å bli forvert.
Grunnen til at jeg ønsker å bli forvert er fordi jeg tidligere er veldig fornøyd med å være det, jeg føler at det vil få meg til å sette meg mer inn i utstillingsverdenen. Utstilling er noe jeg ønsker å forstå mer av, til den grad at jeg koser meg med det og at det ikke blir for mye, men jeg vil ha det litt med i mitt hundeliv:) Jeg føler at det å være forvert også gir meg en rolle i oppdrett, noe jeg syntes er veldig interessant og vil være en del av. Jeg føler også at det vil gi meg mer oppfølging av oppdretter, at det blir et must å ha kontakt med oppdretter og å ha et godt forhold. Dette er noe jeg faktisk syntes er viktig og savnet med oppdretteren til Lexie.
Jeg syntes at en oppdretter skal ha interesse av hvordan det går med valpen de har solgt, selvom jeg tidligere kjente oppdretteren til Lexie og de stoler på meg. Så syntes jeg uannsett at de skulle hatt litt mere interesse. men men, så er jo det.
Så det jeg vil fram til er jo det at det er ikke bombesikkert at det blir valp til april, men Aussie blir det etterhvert uannsett! Om det blir i 2012 eller 2013 :)

Men nå skal jeg på kino mens Lexie skal kose seg med kjøttbein hjemme i sengen sin :)
Har du vært forvert eller er? Hva syntes du om det?

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  - Bjeffes

gavetrå giftig for hunden?

Bestemoren min leste noe om at gavetråen er giftig for hundene. Så derfor tok vi vekk alle tråene med en gang, og gavene til hundene pakket vi opp. Bestemor husket ikke begrunnelsen, men jeg lurer på om noen av dere har lest noe om det?

 

 

 

 

 

                                                                     - Bjeffes

jul, jul og atter jul

Både Lexie og jeg er mega slitne! Lexie er den eneste som får være med på juleaften, 1. juledag hos tante med heeeele gjengen og slikt. Fordi hun er såppas rolig (selvfølgelig til tider gira), hun kan stå ute i bånd i noen timer og bare nyter det og hun utagerer ikke :) Fanny er jo innerst inne redd for barn og mannevond+ at hun er stressa. Ella er en nervøs hund som man (eller jeg) ikke vet hvor man har hun. Hun er skvetten. Så ja. De to damene der er det best at er hjemme når det er så mange barn rundt om kring. Vi var heldigvis ikke så mange på juleaften så Ella fikk være littegrann med oss :)
Så når jeg tok med meg Lexie på tur i dag på Nordstrand (oslo) så kan du tro Lexie var sliten ja. Var så vidt hun ensa at det var andre hunder som gikk forbi oss. Lexie har jo blitt ekstremt flink på tur, men ellers er det nok litt mere fokus på hunden som går forbi ja ;)

Familien er nok ikke den mest fotogene, så det å ha med alle disse grimasebildene våres tror jeg faktisk at jeg dropper, hehe. Eller tar med et :)


Tokk også turen innom bestefar, noe som er tradisjon og på første juledag er det mormor som får besøk :)

Tja, når jeg først finner speilrefleksen så streiker den, så da blir det iphone og sånn gammelt digitalt kamera bilder ..... juhuu

 

 

 
 

                                                        - Bjeffes

På tur med Cilje og Denali

Vi dro til Songsvann for å ture med Cilje og Denali i skogen. Kjempe fin tur altså! I starten lekte Denali gammel og syntes at Lexie var døds kjedelig. Men når vi slapp dem løs var det full fart på dem begge og dem leker utrolig likt. Herlig å se :D
Kameraet mitt streiket på det første bilde jeg skulle ta, noe som var utrolig kjipt. Men så er jo Cilje døds flink til å ta bilder, så det var kanskje like greit....  Så creds til Cilje for alle de flotte bildene! (Du finner henne på facebook HER )

aah, elsker bildene til Cilje! Hun får fram det beste!


tusen takk for flotte bilder og flott tur Cilje!

 

 

 

 

 

 


                                                             - Bjeffes

juleheader!

Da ble det en juleheader i år å da... hehe

Hva syntes du ?

(ps: Var på tur med Cilje og Denali i dag, kommer innlegg om det seinere :D)

 

 

  

 

                                                                  - Bjeffes

navneforslag til valp nr 2

Jeg trenger litt hjelp med hundenavn, spesielt til tispe! Jeg har noen navn som jeg har skrevet opp med tiden og som jeg syntes er fine. Men herregud, 1 valp kan ikke ha 50 navn :p Men jeg har sånn halveis satt meg selv noen krav om at navne må ha s,z eller x i seg. Jeg vil ha den sss lyden. Også får å gi dere et perspektiv for hvordan hunden vil se ut, det skal jo være en Australian Shepherd også håper jeg på en rød merle, men det kan også hende at det blir blå merle eller rød tri :)
Så her er tispenavn : Cherise, Wixi, Alice, Flash, Mistel, også har niesen min "funnet" på et navn som jeg syntes var utrooolig fint og det er Flora :D
Jeg har familie fra her og der og minner fra flere land, så jeg liker å gjøre om ord til de språkene og se om det kanksie kan bli noe navn ut av det :) Jeg har polsk, finsk, spansk, egyptisk, gresk og italiensk familie, så ja :p
Så da blir det tispe navn som har en betydning : Ystävä som betyr "venn" på finsk, Seuraa betyr "følger" på finsk, Sestra betyr "søster" på tjekkisk, Sorella betyr "søster" på italiensk
Gutte navn : Sjangs, Steamy, Xanti, Swiffer, Abiz, Arox, Shaggy, Shadow, Zero, Twice
Gutte navn med betydning : Fratello betyr "bror" på italiensk,
Har du noen forslag til navn? Hva syntes du om de jeg har fra før?
Ella har jo sovet med oss i det siste, så det har jo blitt litt bilder. I går kveld delte de på en tyggepinne, som da knaste i tusen knas.. Ella har så utrolig mange kule utrykk, awesome!


Har du noen forslag til navn? Hva syntes du om bildene?

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    - Bjeffes

5 dager til julaften og null julestemning

Nå har jeg prøvd alt! Jeg har laget pepperkaker, sjakkruter (kjeks), sjokoladeflarn, sendt julekort, spist grøt, pakket julegaver, sett julefilmer, pyntet huset, jeg har til og med prøvd å ta julebilder av hundene, men det er jo ikke så lett når det ikke finnes snø her.. Det er liksom masse is og litt rim :p juhuu, for en fin jul vi skal få. Så det eneste Lexie og jeg ønsker oss til jul nå er vel snø faktisk. Blir ikke noe snille jenter her i gården hvis ikke det er snø as, det finnes visse grenser her. hehe.

Egentlig så ville jeg ikke ta julebilder uten snø... men måtte jo bare prøve, også var det jo så mørkt :p så dette er nok ikke de siste julebildene :p
Ella hater å ha på seg klær og slikt, hun blir som regel bare ståendes helt stille å se rundt seg. tar ikke i mot godbiter uannsett hva det er. kan være pølser for den saksskyld :p så ja resultatet.... er jo supert ;p

Lexie er selvfølgelig heller ikke særlig glad i å ha på seg noe, men hun er jo ikke vant til det AT ALL. Men likevel så klarer hun å sitte i ro å la den være hvis jeg ber hun om det :)

Ooooops, den falt vist ned (a) (ble ikke noen bra bilder hvor Lexie satt i ro)


jajaaa, bilder ble det da hvertfall.
Har du julestemning? Mangler dere også snø?

 

 

 

  

                                                                         - Bjeffes

produktannmeldelse: potesalve

Jeg bruker en potesalve som er fra Fyra Ess som jeg er kjempe fornøyd med. Syntes det er spesielt viktig å bruke potesalver nå på vintern, pga saltingen på veien skader potene veldig! Så nå om vintern bruker jeg det 1 til to ganger i uken. Mens om sommern så er det vel bare når det trengs, skal vi være mye i byen f.eks så tar jeg på litt nå og da :)
Før vi startet med salven var Fanny sine poter utroooolig tørre og såre, hun fikk ofte kutt når hun løp og dette hadde store vansker med å gro igjen. Skulle ønske jeg hadde bilder av det, for det så så utrolig jævlig ut! Nå er potene i hus relativt fine, noe som er veldig deilig!

Kopierer teksten til Zoosupply .
 En fet, vannfri potesalve som er effektiv som beskyttelse mot veisalt.

Egner seg også mot såre poter eller for å forebygge sårhet.
Gir mindre iskladder under potene.

Regelmessig smøring holder potene myk som fløyel.

Inneholder: Petrolatum, Pinus Sylvestris, turpentin og Eukalyptus.

Pakningsstørrelse: 100 g

Bruker du potesalve? Hvilken?

 

 

 

 

 

                                                                 - Bjeffes

Det kribler i magen

Nå har jeg akkurat pratet med oppdretter og nå har jeg faktisk bestemt meg. Det blir Australian Shepherd :D:D:D:D Wiiii!
Kullet forventes i starten-midten av Februar. Dette er så spennende :o Jeg er ganske sikker på at det er mange av dere som vet hvem damen er, men jeg røper ikke hvem helt enda :) Etterhvert som vi har pratet mer og jeg får dratt til dem, så kanskje jeg legger ut bilder og sier hvem :D Jeg er helt i hundre nå hvertfall. Og herregud så deilig, for faren min har jo hvert veldig sånn nå at "det skal ikke flere hunder inn i hus her hvertfall" Men siden jeg er så på den at jeg kommer til å flytte ut så fort jeg får muligheten og valpen er klar nærmere sommern. Så var han faktsik blid og fornøyd med det her og var glad på mine vegne! DEILIG FØLELSE sier duuu!
Fargen vet vi jo selvfølgelig ikke, men det er stor sjanse for at det hvertfall blir merle fargete valper :D håper selvfølgelig på rød merle, men ja! Oufamei altså :D
Blir litt emosjonell av all denne valpeletingen. For jeg husker den første labradoren jeg skulle få, den valpen vi egentlig skulle ha av det kullet døde noen dager før vi skulle hente, og den vi fikk istedet fikk bronkitt og influensa i en veldig tidlig alder, men heldigvis så overlevde hun!! Og hun storkoser seg nok som førerhund i England :D
Men vi feirer nå med et stooort smil og masse god mat!

Også må jo Lexie få noe digg hun også, så hun har fått natures:menu sitt våtfôr som inneholder lever, grønnsaker og ris. nomnomnom (den lilla posen)

Er det flere enn meg som skal ha valp til sommern? :D

 

 

 

  

 


                                                                           - Bjeffes

Kosedag

Lexie og jeg har hatt en skikkelig kosedag. Den største grunnen til dette er at jeg har klart å tryne på den UTROLIG glatte isen 13 ganger på 3 dager. Så ryggen min er ikke helt med meg fortiden og faktisk gruer meg til å ned bakken utenfor huset vårt etterpå. Lexie var med søsteren min og Ella på en halvtimes tur sånn rundt 8 i dag tidlig, rundt 1 tiden var jeg i hagen med begge to og trente litt generelle triks og kastet litt ball :) Så blir det tur snart da. Vi har faktisk ligget i sofaen og chillan veldig mye ellers, også har hun fått litt hjernetrim med sånn hjernetrim leke som jeg ikke husker hva heter :p haha. Snuppa mi har også fått et bein med saftig fyll inni, som hun har fått strevet litt med i dag :D

"Slutt å blitz meg i ansiktet aaa mamaaaa" hehe.


Slafern ;) - I morgen blir det mere filming av triks og slikt :D
Hva har dere gjort i dag? Og hva skal dere i morgen?


                                                                               - Bjeffes

Jeg må bare!

Jeg klarer virkelig ikke å lavære! Har nemlig fått helt hekta på denne super herlige sangen her, uff amei altså. Også digger jeg videon.
Ellers driver jeg å filmer Lexie litt for tiden, litt triksing og prøver å få fram noen bra snutter av pratingen hennes ^^ blir ikke noe super bra, da jeg bare har iphone til å filme med forløpig.. eller kanskie jeg får låne pappa's:)

 

 

 

 

 

 
                                                                         - Bjeffes

bilde av oss i RB.no


er litt fornøyd med det bilde her egentlig ^^ (har veldig lite å skrive om fortiden og det jeg har å skrive noe om det skal jeg få tatt bilder av og forhåpentligvis filmet, så får ikke lagt det ut før det er gjort :p haha-.-

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                             - Bjeffes

Sparing til neste hund pågår

ja, teksten sier vel det meste. Jeg har startet å spare til ny hund, eller jeg har spart en stund nå :) Legger også noe penger inn på en sparekonto hver måned, men jeg sparer også lommerusk i en hjemmelaget spare"gris".

Tipper det er litt over tusen kr der nå. Er nemlig en 500 lapp under der et sted og noen 50 lapper.
I tillegg så er det noen kronasjer på sparekontoen ;)

Jeg er fortsatt veldig usikker på hva jeg skal ha, men den store drømmen er å få en rød merle Aussie tispe! Det hadde hvert så sykt awesome:o Jeg har jo hvert fosterhjem for en Aussie hann på da 6 år i 3 mnd, er litt usikker på om det var før jeg startet å blogge eller etter, men over 1 år siden er det hvertfall. Han var en så utrolig flott hun, som jeg bare forgudet!

Jeg har jo også tidliger hvert turgåer for en brun tri Aussie tispe på da 1 år til hun var 3, det var hun som fikk meg til åpne øynene for Australian Shepherd'n <3

Men så har jeg falt en del for Kinesisk nakenhunden som er bare heeel skjønn! Også vil jeg ha Labrador igjen, en brun :o Jeg har jo hatt både svart og lys ^^
Men valgene står nok, tror jeg mellom Aussie, Crested, Labrador, D S Gårdshund, Border Collie eeeeller kanskie en collie?(a) herregud, jeg er så usikker .... Jeg har forelsket meg så sykt i Louisiana Catahoula leopard dog :o Men er veldig få oppdrettere som jeg har funnet rundt i europa.. så det blir nok en drøm foreløpig.
Skal du ha ny hund? Hva slags rase ønsker du å anskaffe deg?

 

 

 

 

 

 

 


                                                                             - Bjeffes

Fotografert av proff

På Dogs4All ble vi fotografert av ViMedHund, også fikk jeg bildene tilsendt i går :D De ble... kjempe fine av hundene hvertfall! Jeg var ikke akkurat kledd for fotografering, men jeg hev meg på likevel :p Jeg hadde stått opp klokken 5, hadde ikke fått dusjet så derfor lue, også var det så varmt der så jeg var litt sånn klam... men men, jeg skal ikke klage, hundene så praktfulle ut! Jeg sitter liksom å reklamerer for Meny, copycat og slikt... jaja ....-.-
Selvom IQ ikke er min hund, så var det litt koselig at han også fikk være med. :) Da har jeg noe vakre minner av han på papir :)

Hva syntes du om bildene? :)

 

 

 

 

 

 

 


                                                                     - Bjeffes

Miljøvennlig, er det interessant?

Jeg er ser på meg selv som ganske så miljøbevisst, til en grad det er mulig å leve på her i verden :) Jeg fokuserer mye på dette her ifh til hund også, jeg bruker oftest nedbrytbare hundeposer spesielt i skog og mark! Jeg har miljøvennlige leker, halsbånd, kobbel, seng og matskål. Det hender at jeg lager godbiter selv, av økologiske varer. Sånne ting syntes jeg er viktig!
Er dette interessant for dere? Hvis det hadde hvert en mulighet for å finne varene du ønsker i miljøvennlig, hadde du heller valgt det? Hvis det hadde hvert en allright pris?Er du såppas miljøbevisst?

 

 

 

 

 

 

                                                                  - Bjeffes

Ella er syk

De siste dagene har Ella hvert dårlig i magen og kastet opp flere ganger... I dag har hun hvert slapp og ikke villet kose ellernoe. Jeg håper dette bare er fordi hun ikke har fått i seg noe særlig mat. Hun fått ris da.
Men hvis ikke det blir bedre til i morgen så drar vi til vetten!

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     - Bjeffes

Grillings i skogen

Vi dro til hytta i dag for å sjekke hvordan det gikk der og å grille på grillplassen vår :D Jeg testet ut litt instillinger fordi jeg håpet på å få gode løpe og leke bilder av Ella og Lexie. Men jeg slet litt med fokuset da. øvelse gjør mester ^^

Happy face :D
Parkdress er digg!

Isen er faktisk 3-4 cm tykk her :o Så Ella tok seg av en eller annen merkelig grunn noen turer på den, jaja, hvorfor ikke?


Hvilke instillinger bruker du på løpe bilder?


                                                                          -Bjeffes

Dette har jeg ventet lenge på!

Kanskie noe av det dummeste dere har hørt.... Men jeg har ventet leeenge på å catche Lexie i et øyeblikk hvor hun ligger med labbene i kors. Jeg syntes dette er så utrolig pent og har sett nesten alle andre hunder gjøre det, bortsett fra Lexie. Eller det blir feil, jeg har sett hun gjørde det, men enten har jeg ikke hatt kamera på meg ellers har hun skiftet stilling raskere enn jeg har trykket på on..
Men nå klarte jeg det!!!! :D

Ble kanskje ikke de beste bildene som jeg kunne fått, men men. Jeg er kjempe glad! haha.
Ellamor må jo også få være med, hun ligger jo tross alt bak meg og sover hele dagen ^^

Er det et spesielt øyeblikk du ønsker å catche, eller har klart å catche?
 

 

 

                                                                      - Bjeffes

Ellamoooor&lt;3

Lexie og jeg sover inne hos søss fortiden, så vi er eeenda mye mer med Ella :D

So so sov i ro, nå er dagen oveeeer ( har fått dilla etter å ha hvert barnevakt i dag)

 

 

 

 

 

 

 


                                                                       - Bjeffes

Jeg sovnet...

I går var kroppen min heelt utmattet, så etter å ha gått en laang tur i skogen med Lexie og spist middag så sovnet jeg på sofaen. Klokken 10 på kvelden ville søsteren min og kjæresten se på tv, så de bar meg ned i sengen uten at jeg faktisk la merke til det også sov jeg til klokken halv 6 i dag tidlig. Helt sykt

Men men, så jeg fikk jo da ikke blogget om turen i går og tenkte jeg skulle få lagt inn bilder hvertfall ^^
Jeg har begynt å sette meg litt mer inn i kameraet og driver nå å lærer meg hvordan å virkelig bruke det, men bare i startfasen med et relativt gammelt kamera. Det var ganske så mørkt, men jeg er relativt fornøyd med bildene fordetom :)

Litt lek og morro er viktig :)Jeg testet ut noe, også syntes jeg det ble veldig kult og gikk litt ammok :o Tok kameraet inn mot treet, så linsen gikk oppover og tok bildet. jaja, var litt gøy da

Home, sweet home!En utrolig herlig tur med mitt vidunderlige gull!

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     - Bjeffes
Nabolaget har startet kor

klokken 8 om morgenen............  Det er ganske mange hunder i nabolaget og noen hus fra meg bor det en stakkar med seprasjonsangst.. Han er golden doodle på ca 9 mnd og han kan virkelig lage lyd ja! Klokken 8 i dag tidlig hadde jeg akkurat satt Lexie og Ella ute i bånd og lagt meg i den gode og varme sengen min, plutselig hører jeg noen hunder lengre borte ule og hører at det er doodlen, Gordon setterne på hjørnet, schipperken på toppen, Berner sennen ved siden av. Også starter tollern på andre siden av veien her, etter der kommer Bearded Colliene og Cairn terrieren ved siden av der igjen. Og nå må jo rett og slett Lexie og Ella starte snart å tenkte jeg, og det gjorde dem jo selvfølgelig.... Bare at fra Ella kommer det grove bjeff og grining, ikke noe ordentlig ul :p hehe. Like etter det startet alle de gedigene Colliene bak oss og Schâferene bak der igjen... jadda, tok 2 timer før alle hadde sluttet...
Men jeg syntes det var litt snodig at pincherne, mynden og elghundene ikke ble med :p var sikkert ikke hjemme... Det er de som bråker mest i nabolaget her :p men men
Påske bilde av ulven min med litt gammelt vinterpels på ^^

Har du opplevd noe lignende kor?


 

 

 

 

 

 


                                                                         - Bjeffes

"politiet trenger flere hunder" skriver Hunden.no

(Trykk på bildet for å komme deg til nettsiden)
Politiet mangler visst 3 hunder fortiden, trenger 1 narkotikahund og to patruljehunder. De sier at rase har ingenting å si bare de er glad i å jobbe og er mellom 8 mnd og 3 år. Dette burde jo være et fint valg for noen som har en arbeidshund, men som ikke lenger har muligheten til å ha den!

Hva syntes du om dette?

 

 

 

 

 

 

 


                                                                        - Bjeffes

SNØøØøØøøØØ

Snøen har endelig landet på Nesodden også, dog jeg tror den er helt borte igjen til i morgen, men vi har hvertfall fått et glimt av det :D Det kom kanskie sånn 2-3 cm. Lexie og Ella var så utrolig glad at de rullet seg rundt i snøen... nå må jeg innrømme at jeg faktisk rullet meg med dem (a) Men det var så fryktelig deilig å se snø! Og mitt oppi all lekingen og turingen så glemte jeg helt kameraet :o Er så vant til å ikke ha det, så ja.
Men får bare bruke et gammelt vinter bildet ^^

Er det flere enn vi som har fått snø i dag? :D

 

  

                                                                   - Bjeffes

Å så sinna!

Nå har jeg sendt en sinna melding til til en skole her på nesodden, fordi de plutselig har begynte å slå av lyset på fotballbanen deres......... Fryktelig irriterende for meg som bruker den banen til hundetrening! Og jeg vil gjerne få brukt den litt mer før isen kommer og hockeyfolka tar fra meg banen :o
hmmmppfffrrrrr! @€%###$@#£++
Hver gang vi går forbi skolen og banen (noe som er veldig ofte) drar Lexie og Ella meg mot banen, de vil så fryktelig trene og det vil jeg å.
blæææææææ, Ella og Lexie gir sinnafjes til skolen!
Måtte bare få det ut..... hehe

 

 

 

 

 

 

                                                                       - Bjeffes

 

YESSSS, JEG HAR FUNNET KAMERAET MITTTTT

JEG ER SÅ GLAAAAAD, ÅÅH MILLEMÅNE!!!! DET ER SÅ DEILIG AT JEG.... kanskie på tide å ta av store bokstaver ja... Men jeg er bare så ufattelig glad, er så møkkalei dritt bildene til iphone!! Sykt deilig å bare holde i kameraet, justere på zoom osv osv! aah, digg. Jeg har nemlig en hylle i skapet mitt som er litt høyt oppe for meg og der hadde jeg klart å legge den dagen før jeg begynte å pakke inn julegaver, og den hyllen er julegavehyllen.... så når jeg skulle ta ut julegavene i dag for å stabla plass til de siste, så plutselig lå kameraet bakerst (a) jeg er så smart :)
Men men, du kan jo sikkert tenke deg at det har blitt en del bilder i dag siden jeg endelig har funnet det igjen... jada, har jo bare tatt... kremt... 230 bilder ? På sånn 2 timer :) haha, men så mange bilder skal dere få slippe, her kommer noen hvertfall:D
På disse bildene har jeg lekt meg litt med macro objektivet :)

Hva har dere gjort i dag? :D
 

 

 

                                                                          - Bjeffes

Koselig å våkne til!

Ofte våkner jeg med en eller 2 hunder oppå meg og innimellom er det sånn her

Utrolig koselig:)

hender det at du også våkner opp slik?

 

 

 

 

 

 

 


                                                                      - Bjeffes

"syke hunder selger best" skriver vg

Har dere sett i dagens vg? Der har de skrevet om hvor ille det har begynt å bli med avling, og at de mest "avlet i hjæle" hundene selger best. Men det blir jo også solgt og avlet mer på de fordi de er etterspurte og folk har ønsket dem. Det har jo oppdrettere merket seg og avler mer og mer på dem, fordi folk vil ha akkurat den rasen. Eller hva tror du ?
Jeg syntes det er utrolig synd at det faktisk er vi menneskers skyld at hundene må lide og det at det er så ufattelig mange som ikke ser det å!
Jeg syntes det er litt bra at vg skriver om det for å gjøre folk mer bevisste på det enn det dem forhåpentligvis allerede er.

Nå vil vi ha snø!!!!!

Nå har det blitt 1 desember og vi har enda ikke fått snø, dette er bare trist! Her pleier vi å få snø rundt 18 november, så nå venter vi i spenning! Lexie lengter etter å ligge på hverandaen og rulle seg i snøen :(

Har dere fått snø?

 

 

 

 

 

 

 


                                                                             - Bjeffes

hundene i mitt liv

hundene i mitt liv

18, Nesodden

Julie, Lexie, Ella og Fanny her(++)! Vi er noen jenter som elsker å reise og utforske verdenen! Å møte nye to-bente og fir-bente på veien vår, er noe av det beste med reisen! Det blir nok mest snakk om meg og Lexie, da Ella og Fanny er familiens hunder :)

Kategorier

Arkiv

hits